Mit szólnál hozzá ha hasonló történne veled? Én kiakadtam.
A következő történt:
Mélyponton van a házasságom a férjemmel,különböző okok miatt.
Tegnap kapott egy levelet a kedves kolléganőjétől az iwiwre.A következő volt benne:
"Látom mégis fent vagy az iwiwen.
-gyönyörű feleségem van akit imádok(ez egy kép alá volt írva)-Akkor hogy is van ez?Hah?Miről beszélünk?
Puszi"
Erre én írtam neki a férjem nevében a köv:
"-Miről is beszélünk?"
Ő ezt válaszolta:
"Nem értem mi van veled.Nekem nyomod a sódert hogy ilyen rossz meg olyan rossz a házasságod közben meg az adatlapod alapján boldog vagy?
Van msn-ed?"
Nem szoktam levelek után kutatni,de tegnap jött egy megérzés,hogy meg kell néznem...és tessék!
Ti mit szólnátok ehhez ha ez veletek történne?Nagyon felháborított,mert szerintem velem kellett volna megbeszélnie a gondjait nem egy 'barátjával'.Teszem hozzá soha nem halottam még a csaj nevét,nem is láttam,nem is mondta a férjem.Kérdőre vontam a férjem aki azt mondta túlreagálom...pffff
Szerintem nem!
Aztán a csaj írt nekem,hogy becsüljem meg a férjem mert megérdemli.És hogy ő csak kérdezte tőle(férjemtől) hogy van,erre a férjem magától tért ki arra hogy nem jó a házasságunk.És ne legyek féltékeny mert ők 'csak' barátok.
Nos?
Úgy, hogy nagyon szeretem őt.
És úgy, hogy tényleg őszinte volt.
Hidd el, ha egy nő valakit AKAR, akkor bármire képes, hogy megszerezze.
Ezt mi nők tudjuk a legjobban.
Én el akartam neki hinni, amit mondott, mert becsületes embernek ismerem, és láttam a szemében, hogy tényleg összezavarta az a csaj.
Tudod, az elején minden kapcsolat - legyen az végül házasság, vagy csak futó viszony - nagyon csillogónak, és szépnek ígérkezik.
Talán ezért csalják meg az emberek a párjukat.
Aztán rájönnek, hogy a másik sem jobb, de akkor már mindegy.
Ha szereted, és helyre akarod hozni a dolgokat, akkor hozd helyre!
Én szőkére festettem magam, vettem pár új holmit, a kétségbeeséstől mondjuk lement rólam 8 kiló, úgyhogy két mérettel kisebb ruhák kellettek :-)
És újra meghódítottam a szerelmemet.
Ennyi.
De arra készülj fel, hogy nagyon sok sírással, nagyon sok idegeskedéssel, és igazán mély megbocsájtással jár ez az út együtt.
És azzal, hogy SOHA többé nem hozod szóba ezt az esetet, akármi derüljön is ki az őszinte beszélgetés során.
Ha van hozzá elég erőd, és szereted ennyire a férjed, tedd meg, mert járható út, és az egyik legnehezebb.
Sok szerencsét, és sok türelmet kívánok neked hozzá!
Vigyázz a férjedre, biztos értékes ember, hisz hozzámentél!
K.csög aki mondja.
Érdekes, miért nem emésztitek meg a másik irányból érkező őszinte véleményt? Válaszra voltál kíváncsi, megkaptad. Ha én kérdezek valamit, akkor benne van a pakliban az is, hogy nekem nem tetsző választ kapok. Ilyenkor bólogatok okos, és hallgatok mint az a bizonyos a fűben. És elfogadom, hogy vannak más nézettel megáldott emberek is. Ilyenek vagyunk, nem mindenki feltétlen azt a választ adja, amit feltétlen hallani szeretnél. Ha ide kérdést írsz ki, fennáll ennek a veszélye is.
Normális. Vannak olyan dolgok, amit még az asszonyomtól sem tűrök el. Ilyen például a levelezésem átvizsgálása, főleg a nevemben való levelezgetés. Engem sem érdekel, hogy milyen férfiakkal levelezget -ha valami van, úgyis megmondja. Cserébe én is elvárom, hogy őt se érdekelje, kikkel levelezek. És főleg ne kutasson bele.
Mint korábban hangsúlyoztam, a flörtöléses dolgot én is elítélem, mert egy -ha még rosszul is működő, de működő- kapcsolatban nem az a megoldás, hogy másnak sírjuk el a bánatunkat, hanem az, hogy mindent, de tényleg mindent őszintén, higgadtan, normálisan megbeszélünk egymással, még ha mélyponton is van a kapcsolat -hiszen ez segíthet abban, hogy kilábaljunk a mélypontról.
Végre valami amiben egyetértünk:))
("Mint korábban hangsúlyoztam, a flörtöléses dolgot én is elítélem, mert egy -ha még rosszul is működő, de működő- kapcsolatban nem az a megoldás, hogy másnak sírjuk el a bánatunkat, hanem az, hogy mindent, de tényleg mindent őszintén, higgadtan, normálisan megbeszélünk egymással, még ha mélyponton is van a kapcsolat -hiszen ez segíthet abban, hogy kilábaljunk a mélypontról.")
nem értem, hogy létezik, hogy a férjed mindig turkál az e-mailjeid közt???
miért nem cseréled le a jelszót? ilyen egyszerű.
Most nagyon hasznos hozzászólásom lesz!
Hétvégén add oda a gyereket az apjának és menj el férfiakkal "flörtölgetni"( persze csak barát) és persze hangoztasd hogy neked milyen rossz a házasságod, így -úgy- stb.
szerinted mit szólna a férjed hozzá?
Mit sunyiskodik? Ne haragudj ez nagyon gyanús, ha valaki a felesége háta mögött így-úgy elmondja a házasságát mindennek.
két oka lehet ennek:
- az hogy közöttetek rossz a kommunikáció
-vagy azért mond ilyeneket, h a csajt felszedhesse!
Beszélgess erről vele, hogy ő tényleg rossznak hiszi a házasságotokat? Mitől rossz? És hogy ha őszintén válaszol, és elmondja, akkor, h mi az, ami a szívét nyomja.
Ha viszont azt mondja, hogy semmi, akkor valószínűleg meg akar csalni és egy gerinctelen qrafi, akkpr töröld fel vele a padlót és dobd ki, mert megérdemli.
De remélem, csak a kommunikáció hiánya az ok.
Ez ki fog derülni.
Ne sírj, ne veszekedj, legyél higgadt, mint egy pszichológus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!