Mit szólnál hozzá ha hasonló történne veled? Én kiakadtam.
A következő történt:
Mélyponton van a házasságom a férjemmel,különböző okok miatt.
Tegnap kapott egy levelet a kedves kolléganőjétől az iwiwre.A következő volt benne:
"Látom mégis fent vagy az iwiwen.
-gyönyörű feleségem van akit imádok(ez egy kép alá volt írva)-Akkor hogy is van ez?Hah?Miről beszélünk?
Puszi"
Erre én írtam neki a férjem nevében a köv:
"-Miről is beszélünk?"
Ő ezt válaszolta:
"Nem értem mi van veled.Nekem nyomod a sódert hogy ilyen rossz meg olyan rossz a házasságod közben meg az adatlapod alapján boldog vagy?
Van msn-ed?"
Nem szoktam levelek után kutatni,de tegnap jött egy megérzés,hogy meg kell néznem...és tessék!
Ti mit szólnátok ehhez ha ez veletek történne?Nagyon felháborított,mert szerintem velem kellett volna megbeszélnie a gondjait nem egy 'barátjával'.Teszem hozzá soha nem halottam még a csaj nevét,nem is láttam,nem is mondta a férjem.Kérdőre vontam a férjem aki azt mondta túlreagálom...pffff
Szerintem nem!
Aztán a csaj írt nekem,hogy becsüljem meg a férjem mert megérdemli.És hogy ő csak kérdezte tőle(férjemtől) hogy van,erre a férjem magától tért ki arra hogy nem jó a házasságunk.És ne legyek féltékeny mert ők 'csak' barátok.
Nos?
Úgy tűnik a férjed, most melegedett volna bele egy szeretősödi sztoriba, és talán még idejében észrevetted. Most ne balhézz, hanem örülj neki, hogy nem kell egy pokol járást végig csinálnod. Ez egy jó kis fejre koppintás neked is, a nő meg ott volt éppen jó helyen, tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy ki az a nő. Nem róla szól a történet.
Most leülhettek, őszintén beszélni a férjeddel, mert ezek szerint ezt eddig elmulasztottátok, és lehet újra építeni ami elromlott.
(Én a pokol járást éltem át, az is túl élhető, de csak erős idegzetüknek ajánlott...:))
A 15:51-es "komoly figura" vagyok.
Anyukám, teljesen el vagy tévedve. Írtam: A férjet nem mentesíti semmi a flörtölés alól. Azt én is elítélem.
És azt is, de nagyon, ha a leveleimbe belenéznek, mi több, válaszolnak is a nevemben!! Nálam ez verte ki a biztosítékot. Örülj, hogy ezért a tettedért nem törülték fel veled a padlót!!
Hát te egy agresszív,igazi k.csög lehetsz.Már ne is haragudj!Olvasd már el légyszi a kommentemet...
Írtam hogy a férjem az aki ellenőrizget mindig.De lényegtelen!Mellőzd a válaszaid köszi,mert nem kiváncsi rád senki.
Szerintem hiszti nélkül beszéld meg a férjeddel a dolgokat.
Úgy, hogy megkéred, legyen őszinte.
Nálunk bevált.
Végül bevallotta, hogy rámozdult egy kolléganője, és lesmárolta, erre ő baromira összezavarodott.
Ki lehet egyébként szúrni, ha a másik más úton kezd el járni.
Ha alapvetően becsületes ember, akkor a fejére van írva, hogy valami nem stimmel.
Mi megbeszéltük, helyre tette magában a dolgokat, és aztán éltünk tovább, de én jobban odafigyeltem rá, ő pedig rám.
Újra eljártunk közös programokra, és újra elkezdtünk beszélgetni.
Sajnos a kapcsolatokért újra és újra meg kell küzdeni.
Ennek már négy éve.
Azóta összeházasodtunk, és van egy kislányunk.
Nálam bevált az őszinte beszélgetés, mert a - most már - férjem túl becsületes ahhoz, hogy szemrebbenés nélkül félrelépjen.
Azóta sem volt gond.
Azt az ember megérzi, ha van.
Én írnék a SAJÁT iwiwemről egy levelet a hölgyikének. Elmesélném neki, hogy qvára nem tartozik rá, hogy milyen a házasságunk. És ne írogasson a férjemnek.
20L
Írtam a saját iwiwemről.Ezt írta:
Aztán a csaj írt nekem,hogy becsüljem meg a férjem mert megérdemli.És hogy ő csak kérdezte tőle(férjemtől) hogy van,erre a férjem magától tért ki arra hogy nem jó a házasságunk.És ne legyek féltékeny mert ők 'csak' barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!