Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tegnap annyira kiakadtam,...

Tegnap annyira kiakadtam, hogy sírtam, majd hányinger tört rám és elkezdtem fulladni. Ez idegosszeomláshoz hasonló? Férjem szerint ez roham, de milyen?

Figyelt kérdés
Meddők vagyunk és a férjem azt mondta, ha nem lesz jobb 3 hónap múlva az eredménye, akkor elindítjuk az örökbefogadást...tegnap viszont azt mondta, hogy maaaajd, ráérünk még...hiába mondtam, hogy 4 év a várakozási idő jelenleg:( Mire várjunk? Mindketten 30körül vagyunk. Egyszercsak kijött belőlem mindaz a fájdalom és reménytelenség, ami bennem van...na és persze a félelem a fájdalmas vizsgálatoktól: átfúvatás, hasba injekciók:(
2010. ápr. 29. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

nemtudom mi a pontos neve,talán pánikroham,valami ilyesmi.Légszomjad lesz,kidülled a szemed és csak kapkodod a levegőt.Stressz hatására jön elő,nagyon xar:S

Az örökbefogadás szép és jó dolog,inkább minthogy teherbe ess és temetni kelljen mert 6 és félhónapos tehrességed véget érjen.Ismerek egy párt a nő beteg volt, örökbefogadtak egy kisfiút majd teherbe esett sportán de beteg volt a baba,meghalt,majd mégegyszer örökbe fogadtam.

Sok idő,kezdjétek el most.Vagy a férjed fél?40-45 a korhatár csak szólok és kitudja mennyi a procedúra.

Remélem sikerrel jártok.Ha ez mégegyszer előfordulna veled tegyél papírzacskót a szád elé és fújj be ki be ki.

2010. ápr. 29. 11:14
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Ez pánikroham, nekem is szokott lenni. :(

Indítsátok el az örökbefogadást, mert tényleg nagyon sokáig tart:((

2010. ápr. 29. 11:42
 3/14 A kérdező kommentje:
elvesztetted a kisbabád? 6 és fél hónap iszonyat sok...nekem 9 hetesen állt le a szíve (korábban hallhattam, sírtam az örömtől)...és ezt is iszonyat nehezen viseltem....:( 6 és fél hónap...jaj. Sajnos valószínűleg azért halt meg, mert a férjem teljesen meddő (elvileg) nekem pedig hormonbajaim és valószínűleg autoimmun betegségem van (folyamatban a kivizsgálás).....Még lombikon sem vehetünk részt, csak valami speckón....akkor minek beleölni milliókat? :(
2010. ápr. 29. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Ez tipikusan pánikrohamnak tűnik, arra nagyon figyelj, hogyha máskor is előfordul, akkor érdemes vele szakemberhez fordulni.Sok sikert a babához és kitartás:)

Elég szörnyű, hogy pont azoknak nem lehet gyereke, akik ennyire szeretnének.

2010. ápr. 29. 14:00
 5/14 A kérdező kommentje:
ma megyek egy gyerekotthonba állásinterjúra (nevelőnő)...remélem sikerül és átadhatom a piciknek a gyerekszeretetemet....drukkoljatok
2010. ápr. 29. 14:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez nem pánikroham, el ne hidd.

Az első alkalommal mindig sunyin jelentkezik, nem pedig így és sok más tünete is van.

2010. ápr. 29. 20:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nálad.( vagy a te tapasztalatod szerint, bár egészen biztos vagyok benne hogy nem vagy szakember) Ez viszont nem jelenti azt, hogy másnál is.
2010. ápr. 29. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
belehaltam volna ha én vesztem el annyi idősen.Nem,egyik ismerősünk.Iszonyatos volt:(
2010. ápr. 29. 20:33
 9/14 anonim ***** válasza:

20:29-es

A hozzászólásod alapján te sem.

Az első pánikroham olyannyira váratlanul szokott jelentkezni, hogy az emberek döntő többsége egyáltalán nem érti, nem tudja mihez kötni akkor. Aki előtte hevesen szorong, ideges vagy sír az legalább gyanakodna rá, hogy ez az oka, de mint írtam nem ez a jellemző.

Művelődj:

[link]

Ajánlom figyelmedbe a "látható ok nélkül" kitétel többszöri hangsúlyozását.

2010. ápr. 29. 21:34
 10/14 A kérdező kommentje:

akkor ez mi?

korábban halálfélelmem volt, biztos voltam benne, hogy rövid időn belül meghalok...utána állandó zokogások, beleharaptam saját kezembe...aztán nyugi és most megint a szorongás....kiborulások....

2010. ápr. 30. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!