Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tegnap annyira kiakadtam,...

Tegnap annyira kiakadtam, hogy sírtam, majd hányinger tört rám és elkezdtem fulladni. Ez idegosszeomláshoz hasonló? Férjem szerint ez roham, de milyen?

Figyelt kérdés
Meddők vagyunk és a férjem azt mondta, ha nem lesz jobb 3 hónap múlva az eredménye, akkor elindítjuk az örökbefogadást...tegnap viszont azt mondta, hogy maaaajd, ráérünk még...hiába mondtam, hogy 4 év a várakozási idő jelenleg:( Mire várjunk? Mindketten 30körül vagyunk. Egyszercsak kijött belőlem mindaz a fájdalom és reménytelenség, ami bennem van...na és persze a félelem a fájdalmas vizsgálatoktól: átfúvatás, hasba injekciók:(
2010. ápr. 29. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez az önuralom teljes hiánya

a leendő babának sem tenne jót, ha idegileg instabil emberek nevelnék...

amúgy én hallottam olyan esetről, hogy évekig nem volt babájuk egy párnak, mindenen végig mentek és történ egy részeg, bulizós éjszaka a párjával, és meg is lett a baba :)

tanuld meg elengedni a problémákat, meg pszichésen, lelkileg akadályozod magatokat

2010. ápr. 30. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:

előző vagyok

tudom, hogy nem könnyű, de szerintem lehet ez az egyetlen ok, hogy harmóniát teremts önmagadban egy új kisvilág megteremtéséhez!!!

ne görcsösen akard!!!

szeretettel várd!!

ha jönni akar, jönni fog

de ki választ egy bőgőmasinát? :)

2010. ápr. 30. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:

pl a babaholmik láttán, ne szomorúság öntse el a szíved, hanem tervek, hogy melyiket adnád rá

ne arra készülj, hogy nem lesz, hanem, hogy mindjárt jön!

lelkileg légy tiszta!

2010. ápr. 30. 12:45
 14/14 A kérdező kommentje:
ezt egy kicsit igazságtalannak érzem...többször foglalkoztam már gyerekekkel, gyerekcsoportokkal (hónapokig) és hihetetlenül gyorsan egy hullámhosszra kerülök velük és csodálatosan elvagyunk...Mindig anya szerettem volna lenni...és amikor elvesztettük egy éve a picit, szörnyű volt...azóta kiderült, hogy sajnos nem is nagyon sikerülhet természetes úton....Lehet, hogy pszichológussal kellene feldolgoznom és akkor már túllennék rajta....nem tudom...de hogy mindez hiszti legyen? hát nem hiszem, hogy kerültél hasonló helyzetbe...nézz szét akár itt...mennyi nő küzd a babáért, sokszor sikertelenül.Nagyon könnyű azt mondani vedd lazán, de minden hónapban szembesülsz a sikertelenséggel....és újrakezdődik az egész
2010. máj. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!