Voltatok már hasonló helyzetben?
Nyugi már. Nem kell orvoshoz fordulnod. Nekem is sikerült talpra állnom...a tavalyi évi sorozatos kudarcok után azt mondtam magamban, h nem érdekel, év vége van, ennél már nincs lejjebb, innen már csak felfele vezethet az út. Úgyhogy elkezdtem bízni és biztos voltam benne, hogy a következő sikerülni fog. És sikerült is, azzal kezdődött az év. A következő dolog, amibe belevágtam, az is sikerült. És tudtam, h most már ez így lesz. Ne kételkedtem, hittem, h menni fog. És amikor mégsem sikerült semmi - mert ilyen is volt, amikor már nem csak rajtam múlt a dolog - addigra már annyira megerősödtem, h nem azt mondtam, h a fenébe, már megint elszúrtam, hanem azt, h nem sikerült? Jól van, nem para, majd legközelebb. Mert feladni sose szabad. Szóval szerintem neked is ez a sikertelenség a kiinduló ok. Most nekem is van plusz egy évem, mert megint nem vettek fel (már van egy szakmám), de ezt az egy évet már eldöntöttem, h azzal fogom tölteni, h dolgozok, pénzt keresek (pont ma megyek próbanapra), és befejezem a másik nyelvvizsgámat is. És eszemben sincs feladni az álmaimat. Februárban újra jelentkezem egyetemre.
Szóval szerintem semmiképpen ne add fel az álmaidat, ne kend ezt arra, h pánikbeteg vagy, én is sokat sírtam, a legkisebb rosszra is összeroppantam, hanem változz meg belülről!! Menni fog! Döntsd el, h te most már sikeres akarsz lenni! És tegyél is érte! Semmiképpen ne zuhanj magadba és ne maradj egyedül!!!
(Bocsi, ha kissé zavarosan írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!