Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy jobb lenne nekünk külön kasszán?

Figyelt kérdés

Együtt lakunk albérletben, mindkettőnk bevétele ugyanannyi, összesen kb 150.000. Az elején egyértelmű volt, hogy mindent beteszünk a közösbe és abból gazdáskodunk. Nehezen jövünk ki, de néha azért kb. 10 000-20 000 Ft-ot félre tudunk tenni. Hétvégén fogjuk meglátogatni a szüleit, meg is vette a testvérének az ajándékot 15 000-ért.

Nyugodtan irjátok meg ha egy hisztis p***nak tartotok, de szerintem ebbe nekem is van igy beleszólásom. Az is bánt, hogy én soha semmit sem kapok tőle,szülinapomra egy 1 500 értékű szobrot kaptam, karácsonyra meg gyertyát, 2000 volt.(Az árakat mindig elmondja, pedig sosem kérdezem, és inkább nem is szeretném tudni, de neki muszáj elmondania).

Amúgy nyilván én sem állitanék oda üres kézzel, de kisebb összegre gondoltam. Magamtól egy turkálós pólót is sajnálok, mert nem szeretem szórni a pénzt.

Felhoztam a külön kasszát, és meg volt sértődve, hogy az úgy már nem is kapcsolat, stb.

Az is bánt másrészről, hogy engem soh semmivel nem lep meg, régebb még néha csokival, de pár hónapja azt is elfelejthetem. Nem akarok ilyen "izé" lenni, de legalább szülinapja sincs, meg semmi. Arra mit veszünk majd?

Ha valaki szerink kicsinyes p**a vagyok, az nyugotan megirhatja. Másrészről meg szeretném ha irnátok néhány érvet a külön kassza mellett ( barátomnak ennyi nem volt elég).

2014. jún. 27. 13:29
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Tudom viszont hogy ez egy bukott ötlet, hisz biztosan rosszul esne, hogy rám semmit nem költ,és elküldeném a jó francba.
2014. jún. 27. 14:56
 32/33 Imola Ágnes ***** válasza:
84%
Továbbra is azt mondom, hogy közösen kell megbeszélni. Az én párom is vásárolt hasonló móon, viszont semmi rosszándék nem volt benne, csupán nem úgy látja át az anyagi dolgokat, ahogyan én. Megoldásként: megbeszéltük. Mi sem maradunk pénzzel a hónap végére, minket is segítenek a szülők, de soha nincs enyém-tiéd. Az apróbb kiadásokat elintézzük egyénileg (egy tusfürdőt ha akar, akkor megvesz magának, mikor elfogyott), a kaját/tisztítószert én veszem meg, a nagyobb kiadásokat megbeszéljük. Mindketten költőpénzel megyünk dolgozi, és azzal mindenki azt csinűl, amit akar, bár nyilván nem nagy összegről amn szó. Szerintem a legnagyobb baj itt a kommunikáció hiánya.
2014. jún. 27. 14:57
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, valóban vannak itt kommunikációs gondok, viszont nagyon nehéz erről beszélni, nem érti hogy csak az összeg mértékével van bajom, és nem azzal, hogy vesz valamit neki. Meg szarul is esik, hogy nekem nem szokott.Ez van, én ilyen vagyok.
2014. jún. 27. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!