Melyik a jobb? Albérletben a babával vagy anyóséknál?
Ha ennyire bizonytalan a meló, akkor maradjatok anyósnál.
Egyêbkênt meg a mit tegyek kêrdêsre csak annyit tudok mondani, hogy VÊDEKEZZ!!
Előbb kellett volna gondolkodni. Hogy most mit csinálj? Maradj anyósnál, mert ha albiba mész, a következő kérdésed az lesz, "mit tegyek, jön a gyerek, páromnak nincs melója, fizetni kéne az albit, de miből?"
Az, hogy 50/hó, nem mond semmit, ha nem tudjuk a bevételeteket. Ki tudsz ennyit hozni minden hónapban, vagy se. Ha nem, akkor maradj anyósnál.
Én pont egy ilyen férfi mellől léptem le. Folyton álmodozott a családról, de nem volt pénzalap rá. Én élni akartam az életem (nem anyós vagy saját családom nyakán). A párom abortusz ellenes volt ő mondta mindig ha teherbe esek és nem akarom a picit akkor adjam neki felneveli... ezzel a romantikus kis álommal csak annyi volt a bibi, hogy még önmagáról sem tudott gondoskodni. Ahhoz meg nem volt gusztusom, hogy a nagyszülők neveljék fel majd a mi közös gyerekünket. És én sem álltam úgy anyagilag, hogy egyedül elbírjak egy egész családot.
Amúgy most ennyi infó alapján nagyon 22-es csapdája gyanús vagy. Az anyós kétélű dolog. Ha amúgy jóban vagytok sem biztos, hogy harmonikus lesz a kapcsolatotok és ha nem lesz, akkor jó sokáig hallgatod, hogy "ez az én házam" "örülj, hogy van fedél a fejed felett". Ha albiba mész akkor meg úgy kalkulálj, hogy egyedül be tudod-e vállalni. Bírnád-e úgyis, ha egyedül maradnál a picivel.
Én minden nőnek azt tanácsolom, hogy ilyen súlyos helyzetekben mindig kergesse el a romantikus álmokat. Csak a hideg tényekkel kalkulálj és lásd reálisan a helyzetet! Sose bizakodj, inkább a rossz forgatókönyvekkel számolj, és ha akkor is működik minden akkor válassz!
Uh.. éljen a felelős családtervezés.
Ilyet még sosem tanácsoltam ,senkinek ,de maradj az anyósodnál ,igen. Életképtelenek vagytok ugyanis a pasiddal ketten.
Gyerek biztos kell nektek ?:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!