Melyik a jobb? Albérletben a babával vagy anyóséknál?
1. Hagyd ott a fiúdat. MI AZ, HOGY ADD ODA AZ ANYJÁNAK A GYEREKET????
2. Ha nem tudod eltartani a babát, valóban vetesd el. Te dolgozol? Ő miért csak alkalmanként? Miért vállaltok egy ilyen bizonytalan kapcsolatba gyereket?? Ha meg akarod tartani, sürgősen gondolkodj el rajta, hogy hova tudsz menni és miből fogtok megélni, mert ez így nem állapot...
"Nemhogy kimenne külföldre dolgozni ,ott keresne annyit ,hogy megalapozhassátok a közös életeteket ."
Persze mert ez úgy meg, hogy szegény legény elindul egy fillér nélkül aztán milliósként tér haza, ébredj már fel.
Ne szülj ilyen embernek.... Mi az, hogy add oda az ANYJÁNAK? Még ha ő akarná felnevelni, vagy legalább képes lenne felnevelni, akkor megérteném, de annak mi értelme, hogy csináltok egy gyereket az anyósodnak, akinek valószínűleg van jobb programja 50 évesen, mint ellátni kisbabát.
Mivel te nem akarod a gyereket és a párod sem képes felnevelni innentől kezdve vagy vetesd el és hagyd el ezt a szerencsétlent, vagy b lehetőségként szüld meg és add oda egy normális családnak, akik valóban szeretnék a gyereket és nem úgy kell a nyakukba varrni.
Úristen... már bocsi, de ez a részletező szöveg... én már együtt sem lennék a párommal, ha ilyen lenne vagy ilyet mondana. Hogy lehet valaki ilyen.
Egyébként mi anyósomékkal élünk. Épül a kertesházunk közben. Mindannyian azt szerettük volna, ha együtt élünk, mert számunkra a család és az összetartás a fontos. Albérlet nálunk szóba sem jött, eleve az, hogy mi utáljuk a várost, soha az életben nem mennénk oda, másrészt pedig szerintem hülyeség. Az a pénz amit kidobok az albérletre másra is eltudom költeni.
Egyébként mi is babát várunk, hamarosan szülök. Már mindenki nagyon várja, köztük a párom és én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!