Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Albérletben a...

Melyik a jobb? Albérletben a babával vagy anyóséknál?

Figyelt kérdés
Párom hol dolgozik hol nem, de hallani sem akar arról, hogy elvetessem a babát. Azt mondta, hogy inkább szüljem meg és adjam oda az anyjának, ha nekem nem kell. Jelenleg náluk lakunk, de lenne egy albérlet rezsivel együtt 50000/hó. Nem tudom mi legyen. Szerintetek mit tegyek?
2014. máj. 23. 11:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Eddig is anyósnál éltetek akkor miért zavar, hogy ezentúl is?
2014. máj. 23. 11:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy biztos:

alberletben (amit te fizetsz) apos/anyossal egyutt a legrosszabb.

2014. máj. 23. 11:53
 13/27 A kérdező kommentje:
Ígyis öten laknk már ott, a kicsi lenne a hatodik. Páromnak csak nyárn van munkája.
2014. máj. 23. 11:55
 14/27 anonim ***** válasza:
85%

Én azt sem értem minek költöznek azok össze akik a lakhatás feltételeit nem tudják előteremteni.

Kettőtöknek kell leülni és megbeszélni mindent.

2014. máj. 23. 11:56
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira akarja a gyereket a pasid,miért nem keres valami normális munkát,vagy másodállást???
2014. máj. 23. 11:57
 16/27 anonim ***** válasza:
81%
Hány évesek vagytok ? Milyen idős terhes vagy ? Párod ,miért akar gyermeket ,hiszen még ő sem nőtt fel .. Egy CSALÁDAPA nem így áll a dolgokhoz !!! Nemhogy kimenne külföldre dolgozni ,ott keresne annyit ,hogy megalapozhassátok a közös életeteket . Legalább arra a pár hónapra ,amíg megszületik a baba . Belegondolt a párod mennyibe minden fog kelleni a babának ,rengeteg a kiadás .. Ezeket nyári munkából nem lehet megvenni ..
2014. máj. 23. 12:05
 17/27 A kérdező kommentje:
A párom mndennek utánaszámolt. A bátyjának most van kicsi gyereke így kapunk majd dolgokat. Én elvetetném, de nem engedi.
2014. máj. 23. 12:12
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Te számolj! Borzalmasan felelőtlenek vagytok mindketten. Te, mert nem védekezel, de tán ezt hagyjuk is. De ha már számolni sem tudsz! Hiszen még magatokat sem vagytok képesek önállóan eltartani. Ha 50-ből mind elmegy lakásra, miből éltek? Csak nekem egyedül 30.000 a kaja egy hónapra! És az tudod mi? Egy ebéd plusz valami minimális vacsi. Egy gyereknek ennél több fog kelleni! Ruha, gyógyszer, stb. És akkor ti még nem kajáltatok, plusz befuthatnak egyéb költségek.
2014. máj. 23. 12:15
 19/27 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ,kérdező ?
2014. máj. 23. 12:18
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

9es, szerintem te az én exemmel jöttél össze...ő is úgy gondolkodott, hogy babát nagyon akart volna, de albérletben éltünk, hol dolgozott, hol nem, sőt, akkor nekem is csak alkalmi munkáim voltak, a pénz kifolyt a kezéből, "majd lesz valahogy" felkiáltással )ja, úgy, hogy én józanul gondolkodtam, s beosztottam a pénzt). azt mondogatta, hogy ha terhes leszek, megváltozik...ja, kb. három éves gyerekként viselkedett...

amúgy, szerintem albérletben jobb lenne, mert én nem akarnék anyóssal élni, de ezek a körülmények közt inkább sehogy...

2014. máj. 23. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!