Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mivel jobb szőrtel...

Szerintetek mivel jobb szőrteleniteni? És hogyan értessem meg anykámmal, hogy szeretném?

Figyelt kérdés

Anyám kicsit ómodi, és nem nagyon van a szőrtelenités mellett, de ez már annyira nem nagy baj. Olvastam már hasonló kérdéseket, és arra döntöttem, hogy szarok a véleményére, megcsinálom titokban, vagy még egyszer megpróbálok vele beszélni. Viszont nem tudom eldönteni, hogy mivel, többen ajánlják a gyantát, viszont én epilátorral szeretném. Az mennyire jó? Mert hát az epilátor az mindig kéznél lenne, és gyorsabb is szerintem...

Ti mit mondotok? Szerintetek megéri megvenni? :D

13/L

2013. máj. 18. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen elvettem anyám epilátorát és leszőrtelenítettem magam. Ő nem mondott erre semmit. Én utálom a gyantát, az epilátorral pedig lassabban megy a szőrtelenítés, mint a gyantával állítólag. Kisebb pihenőkkel 1,5 órát tart, amíg tökéletesen sima lesz a lábam.

Philips Satinelle-t használok, elég jó gép. [link] ezelőtt pedig ilyet: [link] , de a Philips sokkal jobban bevált.

2013. máj. 18. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
és pl a szőrtelenitő krém? az mennyivel jobb? legalább nem fáj... :D
2013. máj. 19. 09:17
 3/7 anonim válasza:
Én szeretem a gyantát, lábamra és hóbaljamra használom, de nem sokára lent is kipróválom. Maximálisan bevált, egyáltalán nem fáj nekem, illetve egy pillanat, míg egy picit kellemetlen, de gyors, és sokáig puha a lábam, csak 1 doboz örülök, ha 2 alkalomra elég. A szőrtelenítő krémekről nagyon rosszakat hallottam, annyi hatása van, mint a borotvának, vagyis 2 nap alatt visszanő a szőr, és még nem is valami egészséges a bőrödnek, akkor már ha nem szeretnél fájdalmat, inkább borotválj, de attól meg megerősödik a szőröd. Én a gyantát ajánlom, ha valakinek fáj is egy kicsit, szerintem megéri. De én még nem próbáltam az epilátort... Ezzel a 2 módszerrel gyengíted a szőrödet hosszútávon, szerintem ha így érvelsz anyukádnak, akkor lehet, hogy beleegyezik. Az enyém is elfogadta. ;)
2013. máj. 19. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm...én is gondoltam arra, hogy a szőrtelenítő krém nem egézséges a bőrnek...És ami azt illeti epilátorra még nincs is pénzem..:D ugyhogy maradok a gyanta mellett, csak még anyumat kellene meggyőzni :D
2013. máj. 19. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Hosszú távon az epilátorral jössz ki olcsóbban.
2013. máj. 19. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Hosszútávon*
2013. máj. 19. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Hosszú távon az epilátor jobb, gyantánál vagy mindig kozmetikust kell intézni, vagy meg kell tanulnod jól lehúzni, esetleg cukorgyantával bűvészkedni.

Epilátor 1x-2x fáj, viszont az 5-6000ft-od elég jó befektetés szerintem, nem túl sok teljes gyanta jön ki belőle. :) Ráadásul ha most kezded jó 10 év múlva már olyan pihe puha szőreid lesznek, hogy csak na. :D

2013. jún. 8. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!