Anyukam meg fog halni. Hogyan lehet ezt felfogni? Feltudom majd valaha is dolgozni?
Nagyon sajnálom. :(
Te hány éves vagy?
Fel lehet dolgozni, de csakis szakember, azon belül is pszichiáter szakorvos segítségével. Semmiféle bugyuta semmitmondó gyászcsoportba ne menjetek, mert az csak ront az egészen.
Mivel a húgod elég fiatal, jó volna még most, amikor édesanyád még él, keresni neki és neked is egy pszichiátert. A húgodnak ifjúsági kell, ha te 25 elmúltál, akkor neked felnőtt, alatta ugyanaz, és mindkettőtöknek háziorvosi beutaló kell. Nem fog legyógyszerezni, nem kell félni.
A gyászt meg lehet gyászolni előre is. Ezt nevezik preventív gyásznak és olyan esetekben lehet alkalmazni, amikor a tényleges halál és a valódi gyász nagyon hamar várható. Tipikusan nagyon beteg, menthetelen, vagy nagyon idős emberek közeli hozzátartozóinál szokták alkalmazni, azért, hogy lelkileg egy kicsit tehermentesítsék őket.
Nektek ez azért volna jó, mert nagyon nagy teher két fiatalanak az, hogy az édesanyjukat elveszítik, és ráadásul ilyen szörnyű betegségben.
Az én nagyanyám így halt meg, mindkettő. Ha akkor lett volna olyan pszichiátriai ellátás, mint ma Magyarországon, akkor a nagyapám és az apám (aki fiatal kölyök volt) nem nyomorodott volna bele a gyászba.
Ne áltassátok magatok, hanem készüljetek fel a halálára. Tudom, hogy ez keményen hangzik (nekem most halt meg apám nemrégen), de hidd el, sokkal többet ér, mint rózsaszínű lázálmokkal hitegetni magatokat. Legyetek az anyu mellett, ameddig csak lehet, csináljhatok róla fotókat, videofelvételeket; ha már nem tud beszélni, akkor csak üljetek mellette és fogjátok a kezét.
Kitartást és sok-sok erőt mindannyiótoknak! és nyugodtan írjál privátot, ha akarsz, itt vagyok.
Teljesen átérzem a helyzeted!5 nap alatt vesztettem el a szerelmemet,25 évesen.Szintén vastagbélrák,amit 3 hónappal előtte nem láttak még az orvosok.Feltárták és kiderült,hogy teljesen áttétes,a mája, a tüdeje,a medencéje minden.
5 nap alatt belehalt... :'(
Kegyetlen az élet!!!Miért pont őt kellett elvennie tőlem!!??
MIÉRT????
Fogadd őszinte együttérzésemet!
25/L
2. Válaszolóval értek egyet.
Anyámnak is volt valami baja (nem ez,) és nem is halálos, illetve halálos, ha nem kezelték volna.
4 orvos azt mondta el kell távolítani a Méhét, az 5. mondta azt, hogy nem kell. (Pontosan, már nem tudom mi volt a baja)
A méhét nem távolították el, anyám meggyógyult... (Ha bele gondolok, talán Méhrákra tippeltek az orvosok)
Szóval ezzel az egésszel azt szeretném mondani, amit a 2. válaszoló.
Egy-két orvost még azért keressetek fel, amilyen hamar csak tudok.
Fogadd őszinte részvétemet! Megnyugvást és vigasztalódást kívánok neked és egész családodnak!
23-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!