Az idős rokonaitok milyen cifraságokat szoktak mondani? Mi is ilyenek leszünk ha öregek leszünk?
Figyelt kérdés
Például nekem szokták mondani hogy eszem a pici szivedet, meg hogy angyalbögyölőm...Nektek szoktak mondani ilyeneket vagy hasonlókat?2010. jan. 4. 17:42
21/55 anonim válasza:
utolsó: arról jutott eszembe, amit írtál, bár szerintem ezt egy paródiában hallottam, és nem nagyiéktól: megyek a tyúkoknak ennyi annyi:))))
22/55 anonim válasza:
mamám (65) mindig azt mondja, hogy ezek a mai fiatalok nem szerelmeskednek, hanem csak kefélnek. valamint szerinte a fiúknak f*szukban a koordinációs képességük.
23/55 anonim válasza:
még a sezlony jutott eszembe,valószínű ágyat jelent:)
25/55 anonim válasza:
sezlony? Az nem szezon akar lenni?
26/55 anonim válasza:
Dédimtől hallottam:"micsoda falu bécs"akkor mondta ha valami nagyszabásu dolgot csináltamés megmutattam neki.
És egyszer hallottam azt:förmülköt. Ha vki tudja a jelentését irja meg.
27/55 A kérdező kommentje:
Nem azt mai napig is használják sezlon és azt jelenti amit leírt.:D Jófejek az öregeitek.:)
2010. jan. 4. 18:56
28/55 anonim válasza:
nagyim szokta mondani:
motort=motrotxD
kézigránát=krézigránát
bodak=pogácsa
29/55 anonim válasza:
18:59-es vagyok és még eszembe jutott egy szó:ányukóm=anyukám
30/55 anonim válasza:
mamám és szomszédasszonya az HBO-t mondták hobónak:))meg általában mindent,ami nem magyarul van,próbáltak magyarosítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!