Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idős rokonaitok milyen...

Az idős rokonaitok milyen cifraságokat szoktak mondani? Mi is ilyenek leszünk ha öregek leszünk?

Figyelt kérdés
Például nekem szokták mondani hogy eszem a pici szivedet, meg hogy angyalbögyölőm...Nektek szoktak mondani ilyeneket vagy hasonlókat?
2010. jan. 4. 17:42
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
89%

"úgy nézel ki,mint a hándlerozsidó"

(nemtom mit jelent XD)

2010. jan. 4. 18:27
 12/55 anonim ***** válasza:
90%
"pompált melyűek" hát ez kész ×D az is jó h ki vannak sínkelve vagy mi :D nagyon jót röhögtem:D
2010. jan. 4. 18:35
 13/55 anonim ***** válasza:
87%

tatám->>

tecó=(Tesco)

hungarcello=hungarocell

2010. jan. 4. 18:36
 14/55 anonim ***** válasza:
85%
Nagynéném(72éves) szokta mondani a kisfiamnak: gyer baba gyer. Boríték = koperta. Türelmetlen = várhatatlan. De a legjobban az tetszik, amikor szépen, idegen szavakkal akarja kifejezni magát és olyan mondatokat rak össze.... :-) Ja, és az idegen szavaknak keveri a jelentését.
2010. jan. 4. 18:37
 15/55 anonim ***** válasza:
84%

az a hándlerozsidó az vmi kereskedő zsidó lehet :)

nagyimnak állati elszólásai voltak :) szegény má meghalt..

brokkolileves: krokodilleves! XD

étterem: éterem (így ejtette :)

ketchup: kep.öcs :D

meg az egyik fiútesójának van nagyon nagy szövege. káromkodik mint a kocsis. de olyan ízesen. simán mehetne a soderklubba :)))

nem idézném, nem is lehetne, ahhoz kell a hangsúly.

2010. jan. 4. 18:37
 16/55 anonim ***** válasza:
90%
drága nagyapám már vagy 20 éve maghalt, de még most is jól emlékszem, ha kislányként néha befújtam maga nővérem parfümjével, mindig azt kérdezte: már megint beparfingoltad magad?
2010. jan. 4. 18:41
 17/55 anonim ***** válasza:
90%

Nagymamám mondta a tesco helyett sziszkó.

Egyszer a testvére simogatta a hasát és azt mondta: úgy fáj a puhám. A hasa akart lenni:-)

2010. jan. 4. 18:43
 18/55 anonim ***** válasza:
91%

röntgen-rögöny

bögre-findzsa(ezt le sem lehet írni)

uborka-iborka

teljesen-merejül

Hát én ezeken akkorákat nevetek,annyira aranyos,imádom.

2010. jan. 4. 18:45
 19/55 anonim válasza:
93%
Nagyim szegedi... 'ötte mög a tatája' megnem mondom mi ez de jól hangzik:DD akkor mondja ha hugom vmi aranyosat csinál xD jaa meg 'megetetem a tyukokat (rövid U!!!) egy kis ződdel' :D
2010. jan. 4. 18:47
 20/55 anonim ***** válasza:
93%
Tatám - a sínkelős - megpróbál haladni a korral. Nézi a hülye reklámokat, és abból próbál tanulni. Tavaly rosszul lett, gyógyszermellékhatás. Erre ő mind a mai napig meséli, hogy: Tavaly, amikor tönkrement a bélflórám...
2010. jan. 4. 18:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!