Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idős rokonaitok milyen...

Az idős rokonaitok milyen cifraságokat szoktak mondani? Mi is ilyenek leszünk ha öregek leszünk?

Figyelt kérdés
Például nekem szokták mondani hogy eszem a pici szivedet, meg hogy angyalbögyölőm...Nektek szoktak mondani ilyeneket vagy hasonlókat?
2010. jan. 4. 17:42
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:
57%
sziasztok ,en Erdelyi vagyok es szinte mindegyik szot ismerem amit az elottem szolok felsoroltak.Nalunk falun ezeket mindennap hasznaljak.
2010. jan. 12. 15:46
 52/55 anonim ***** válasza:
A mamámat múltkor megkínáltuk egy kis borral: Erre ő: "Igyá Panni, többre emléksző!" Fetrengtünk a röhögéstől!!! :o)
2010. jan. 15. 14:29
 53/55 anonim ***** válasza:
84%
A dédnagyapám halála előtt pár évvel beteg lett. Amikor kinézett az ablakon és ott volt egy madár akkor tőlünk kérdezte, hogy "mit keres ez a madár az én portámon?" és azon felidegesítette magát, hogy egy madár bement az udvarára. :D
2010. ápr. 22. 17:30
 54/55 anonim ***** válasza:
0%
Engem az kerget őrületbe,ha agysorvadás okán más nevet mond,mint ahogy engem neveznek,pedig már 25 éve ismer. Egyébként esetemben öregemnél nem jellemző ilyen nagyon elvont szófordulatok alkalmazása.Városi ember volt mindig is,nem tanyasi,így nincsenek kifejezésbeli torzulatok,érdekességek,általánostól eltérő értelemben.
2010. szept. 23. 06:55
 55/55 rrrrrreennnnn ***** válasza:
73%

Mama,papa: firhang=függöny,

Térgy,sezlony,röggeny,ilyenek...

Vedd fel a rekit,te lyány,mer meffázol oszt nem lesz orvos,aki meggyógyít. Reki=kardigán.

He,terítsé má meg,mer nemsoká gyün az öreg,oszt mormocol,ha nincs az ennyivaló az asztalon! Öreg=papa... Mormocol=morog.

Csukd be az ajtót,mer ha begyün a bíka,én meffogom a cókmókomat oszt elmenek innet!

Mí nem fonod be a hajad,ne lógjon mán szálán...(wtf????)A mi időnkbe be vót fonva,tík hogy néztek ki,mai lyányok?

Hóbelebanc=felfordulás,rendetlenség.

He,mive foglalkozik az a sok rossz lyány,aki a tévébe van?

Kik???

Hát az a szőke sovány nehézség,meg a fekete nagymellyü? (Zimány L.,Bódy S...)

Ilyenek...:)))))

2016. okt. 11. 14:36
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!