Piszkál a családom a súlyom miatt! Vmi ötlet?
Figyelt kérdés
Nemrég szültem, azóta nem sikerült visszanyernem az alakomat. 152 cm vagyok és 58-60 kg. Régebben 80 körül mozogtam, majd lefogytam, mikor a páromat megismertem. (Kb. 45-48 kg-ra.) Családom szerint híznom kéne, sovány vagyok így is és a pasimat is ócsárolják már, mert hogy miatta fogyózom. A kicsi 3 éves, nem szoptatom már, így nyugodtan merek tornázni, de azért elültették a bogarat a fülembe. A pasim szerint jó vagyok így, de azért lehet tényleg híznom kéne még 1-2 kilót. Vagy fogyni?
Szerintetek?
2014. jún. 9. 16:12
21/25 anonim válasza:
5 éves gyerek is kicsi még, akkor is azt mondod majd, hogy nemrég szültél?
22/25 A kérdező kommentje:
Azért az éves már nagylány:)
2014. jún. 9. 17:17
23/25 anonim válasza:
Jézusom, de buta vagy, Kérdező. :D
24/25 anonim válasza:
152 cm-hez max az 52 kg a normális.
25/25 anonim válasza:
Miért is túlzás téged túlsúlyosnak nevezni? Hát ha egyszer az vagy....ez az igazság. Egyszerű tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!