Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Piszkál a családom a súlyom...

Piszkál a családom a súlyom miatt! Vmi ötlet?

Figyelt kérdés

Nemrég szültem, azóta nem sikerült visszanyernem az alakomat. 152 cm vagyok és 58-60 kg. Régebben 80 körül mozogtam, majd lefogytam, mikor a páromat megismertem. (Kb. 45-48 kg-ra.) Családom szerint híznom kéne, sovány vagyok így is és a pasimat is ócsárolják már, mert hogy miatta fogyózom. A kicsi 3 éves, nem szoptatom már, így nyugodtan merek tornázni, de azért elültették a bogarat a fülembe. A pasim szerint jó vagyok így, de azért lehet tényleg híznom kéne még 1-2 kilót. Vagy fogyni?

Szerintetek?

2014. jún. 9. 16:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Olyanok lehettek, mint a Honey Boo Boo család a TLC műsorán:DD

Hát én inkább lefogynék a helyedben, és igen, ahogy már írták, nem te néznél ki hülyén a férjed mellett, hanem a férjed melletted!

2014. jún. 9. 16:33
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem híznod kéne, hanem fogyni.

3 év pedig nem "nemrég"...

2014. jún. 9. 16:34
 13/25 A kérdező kommentje:

Nem kell ám rögtön támadni. Lehet fogynom kéne jólvan, de ezt szebben is lehetett volna közölni egyeseknek...

De a férfiaknál elfogadottabb a súly, mint a nőknél...

Oké, igaz, a nemrég 3 éve volt, de azért nem olyan régen:D

2014. jún. 9. 16:41
 14/25 anonim ***** válasza:
49%
Deee, az már régen volt, ne áltasd magad :)
2014. jún. 9. 16:48
 15/25 A kérdező kommentje:
Miért áltatnám? Azért még pici.
2014. jún. 9. 16:50
 16/25 anonim ***** válasza:
49%

Persze, a gyerek még kicsi:)

De 3 év az már sok ahhoz, hogy a szülésre fogd, hogy túlsúlyos vagy.

2014. jún. 9. 16:53
 17/25 anonim ***** válasza:
64%
A gyerek oké, hogy kicsi még, de annyira nem volt most a dolog, hogy azóta ne lehetett volna visszafogyni...
2014. jún. 9. 17:01
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Ismétlem, ha te ebben az állapotodban jól érzed magad, a párodnak tetszel, akkor még az itt írókra se hallgass. A legnagyobb hiba amit sokan elkövetnek, hogy mások véleményére adnak. SOSE leszel jó senkinek, mert mindig hibát fognak találni benned (hogy eltussolják a sajátjukat, ne tűnjön fel másnak, hogy van bennük hiba). Csak magadnak legyél jó, és a párodnak.
2014. jún. 9. 17:08
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem fogynod biztosan nem kell,viszont a sport nagyon jót tesz,szóval nyugodtan tornázz.Akár a férjeddel együtt is kirándulhattok,sportolhattok.
2014. jún. 9. 17:09
 20/25 A kérdező kommentje:

A kicsi még pici, így nem volt régen, hogy szültem! Ezen mit nem lehet érteni?

A férjem nem sportolós fajta, kirándulós végképp nem, de én sem nagyon. Jól érzem magam, de lehet a mérleg túl sokat mutat...vagy keveset, nem tudom.

De túlsúlyosnak nevezni túlzás volt!

2014. jún. 9. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!