Piszkál a családom a súlyom miatt! Vmi ötlet?
Nemrég szültem, azóta nem sikerült visszanyernem az alakomat. 152 cm vagyok és 58-60 kg. Régebben 80 körül mozogtam, majd lefogytam, mikor a páromat megismertem. (Kb. 45-48 kg-ra.) Családom szerint híznom kéne, sovány vagyok így is és a pasimat is ócsárolják már, mert hogy miatta fogyózom. A kicsi 3 éves, nem szoptatom már, így nyugodtan merek tornázni, de azért elültették a bogarat a fülembe. A pasim szerint jó vagyok így, de azért lehet tényleg híznom kéne még 1-2 kilót. Vagy fogyni?
Szerintetek?
Olyanok lehettek, mint a Honey Boo Boo család a TLC műsorán:DD
Hát én inkább lefogynék a helyedben, és igen, ahogy már írták, nem te néznél ki hülyén a férjed mellett, hanem a férjed melletted!
Nem híznod kéne, hanem fogyni.
3 év pedig nem "nemrég"...
Nem kell ám rögtön támadni. Lehet fogynom kéne jólvan, de ezt szebben is lehetett volna közölni egyeseknek...
De a férfiaknál elfogadottabb a súly, mint a nőknél...
Oké, igaz, a nemrég 3 éve volt, de azért nem olyan régen:D
Persze, a gyerek még kicsi:)
De 3 év az már sok ahhoz, hogy a szülésre fogd, hogy túlsúlyos vagy.
A kicsi még pici, így nem volt régen, hogy szültem! Ezen mit nem lehet érteni?
A férjem nem sportolós fajta, kirándulós végképp nem, de én sem nagyon. Jól érzem magam, de lehet a mérleg túl sokat mutat...vagy keveset, nem tudom.
De túlsúlyosnak nevezni túlzás volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!