MIért ilyen ellenséges velem a családom? FONTOS!
A húgomnak (megjegyzem alig 16 éves-15 évesen esett teherbe) pár napja született meg a babája, és mindenki vele van elfoglva. Értem én hogy aranyos, szeretik meg minden, de csak a húgomat meg a babát ajnározzák egész nap, engem észre sem vesznek, komolyan mintha itt se lennék, hozzám se szólnak. Ott voltam mikor a testvérem szült, mikor jöttek neki a fájások masszíroztam a gerincét hogy jobb legyen neki, sütit sütöttem neki, cipekedtem helyette, mindenben mellette voltam, felhívtam sokszor hogy van, mi kell neki a boltból, most meg komolyan annyit nem enged hogy megfogjam a babát, mindig azzal a kifogással jön hogy épp fekteti le vagy megy etetni, ha megpuszilom elhúzza vagy rám szól. Nagyon rosszul esik hogy így semmibe vesznek, mikor én mindenkivel jó vagyok, segítek a családba mindenkinek, ha anyukám nem tud valamit vagy épp szomorú, fut hozzám, mikor megtudta hogy a testvérem terhes, elsírta magát, én vígasztaltam, vettem neki másnap ajándékot hogy jobban érezze magát, és én meg ezt kapom.. El fogok innen költözni, legalábbis tervezem, most kaptam új állást
20/L
hahó! Nehogy már egy újszülöttre legyél féltékeny!!!!
Persze hogy az a természetes hogy most mindenki vele foglalkozik!
Majd hat hét után! Addig szokták kérni a látogatások mellőzését is. Ezt azért 20 éves korban már tudni kellene, és nem megsértődni meg hőbörögni!
Addig idegenek ne fogdossák a babát.
Egy babának az édesanyján és édesapján kívül mindenki idegen! Szóval Te is idegen vagy. Majd 6 hét után megkaphatod egy-egy kicsit a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!