Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIért ilyen ellenséges velem...

MIért ilyen ellenséges velem a családom? FONTOS!

Figyelt kérdés

A húgomnak (megjegyzem alig 16 éves-15 évesen esett teherbe) pár napja született meg a babája, és mindenki vele van elfoglva. Értem én hogy aranyos, szeretik meg minden, de csak a húgomat meg a babát ajnározzák egész nap, engem észre sem vesznek, komolyan mintha itt se lennék, hozzám se szólnak. Ott voltam mikor a testvérem szült, mikor jöttek neki a fájások masszíroztam a gerincét hogy jobb legyen neki, sütit sütöttem neki, cipekedtem helyette, mindenben mellette voltam, felhívtam sokszor hogy van, mi kell neki a boltból, most meg komolyan annyit nem enged hogy megfogjam a babát, mindig azzal a kifogással jön hogy épp fekteti le vagy megy etetni, ha megpuszilom elhúzza vagy rám szól. Nagyon rosszul esik hogy így semmibe vesznek, mikor én mindenkivel jó vagyok, segítek a családba mindenkinek, ha anyukám nem tud valamit vagy épp szomorú, fut hozzám, mikor megtudta hogy a testvérem terhes, elsírta magát, én vígasztaltam, vettem neki másnap ajándékot hogy jobban érezze magát, és én meg ezt kapom.. El fogok innen költözni, legalábbis tervezem, most kaptam új állást

20/L

2014. máj. 27. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
"El fogok innen költözni, legalábbis tervezem, most kaptam új állást " - tedd azt
2014. máj. 27. 12:30
 2/14 anonim ***** válasza:
3%

hahó! Nehogy már egy újszülöttre legyél féltékeny!!!!

Persze hogy az a természetes hogy most mindenki vele foglalkozik!

2014. máj. 27. 12:30
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem a babával van bajom, hanem azzal hogy semmibe vesznek és a testvérem viselkedésével!!! De mondhatok én neki akármit...
2014. máj. 27. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
2 hetes lesz a lányom, de őszintén, még én se adnám körbe az egész családnak. (Nem is kell, külföldön lakunk)
2014. máj. 27. 12:36
 5/14 A kérdező kommentje:
"Nem adnám körbe az egész családnak" Keresztanyának kért fel a gyerek apja de komolyan NEM FOGHATOM MEG? A saját húgom gyerekét nem foghatom meg? Felfogás... :)
2014. máj. 27. 12:40
 6/14 acelsziv ***** válasza:
77%
a keresztszülőséget nem vagy köteles elvállalni pláne ilyen viselkedés után. Ellenben beszélned kellene a húgoddal erről. Mellesleg aztaku... 15 évesen felcsináltatni magát. Értelmes lány lehet...
2014. máj. 27. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
43%

Majd hat hét után! Addig szokták kérni a látogatások mellőzését is. Ezt azért 20 éves korban már tudni kellene, és nem megsértődni meg hőbörögni!

Addig idegenek ne fogdossák a babát.

Egy babának az édesanyján és édesapján kívül mindenki idegen! Szóval Te is idegen vagy. Majd 6 hét után megkaphatod egy-egy kicsit a babát.

2014. máj. 27. 12:45
 8/14 anonim ***** válasza:
41%
Szia, nekem is volt kellemetlenségem abból, amikor megszületett a kislányom és jöttek a rokonok agyonparfümözve, cigiszagúan meg kirúzsozva és akarták csókolgatni a kicsimet. Féltettem nagyon és én sem engedtem meg, én is hasonlókat mondtam, mint a tesód, hogy épp fektetem, vagy etetem... Egy újszülöttnek az anyja mellett a helye és nem kell idegeneknek összevissza fogdosni, puszilgatni, nekik még nagyon gyenge az immunrendszerük is, hamar összeszednek fertőzéseket. Én azt is utáltam, hogy szinte mindenkire rá kellett szóljak, mosson kezet, vegye le a cipőjét, ha babalátogatóba jön. Gáz, hogy ezért külön szólni kell az embereknek, ennyire nem veszik észre magukat. Az pedig teljesen természetes, hogy most mindenki az új családtaggal van elfoglalva, ezért nem lehet haragudni. Neked most a háttérben kell maradnod és támogatnod a családot, ahogy tudod. Ne várj ezért kitüntetést, hiszen ez természetesnek kéne hogy legyen. Tartsd tiszteletben, hogy a testvéred nem akarja odaadni a babát, nem szabad ilyenkor erőszakosnak lenni.
2014. máj. 27. 12:46
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Valóban érett gondolkodásod van, ha 20 évesen itt hisztizel, ahelyett,hogy felnpttek módjára leülnél és beszélnél a húgoddal.
2014. máj. 27. 12:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem fogom elvállalni! Egy házban élünk, és komolyan elhúzza tőlem ha megpuszilom a kicsit. Reggel bementem megnézni mikor alszik, rám szólt hogy hagyjam békén,és a szüleim nem veszik észre, de azért kíváncsi lennék ha én lettem volna ilyen korban anya, velem mit csináltak volna
2014. máj. 27. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!