Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIért ilyen ellenséges velem...

MIért ilyen ellenséges velem a családom? FONTOS!

Figyelt kérdés

A húgomnak (megjegyzem alig 16 éves-15 évesen esett teherbe) pár napja született meg a babája, és mindenki vele van elfoglva. Értem én hogy aranyos, szeretik meg minden, de csak a húgomat meg a babát ajnározzák egész nap, engem észre sem vesznek, komolyan mintha itt se lennék, hozzám se szólnak. Ott voltam mikor a testvérem szült, mikor jöttek neki a fájások masszíroztam a gerincét hogy jobb legyen neki, sütit sütöttem neki, cipekedtem helyette, mindenben mellette voltam, felhívtam sokszor hogy van, mi kell neki a boltból, most meg komolyan annyit nem enged hogy megfogjam a babát, mindig azzal a kifogással jön hogy épp fekteti le vagy megy etetni, ha megpuszilom elhúzza vagy rám szól. Nagyon rosszul esik hogy így semmibe vesznek, mikor én mindenkivel jó vagyok, segítek a családba mindenkinek, ha anyukám nem tud valamit vagy épp szomorú, fut hozzám, mikor megtudta hogy a testvérem terhes, elsírta magát, én vígasztaltam, vettem neki másnap ajándékot hogy jobban érezze magát, és én meg ezt kapom.. El fogok innen költözni, legalábbis tervezem, most kaptam új állást

20/L

2014. máj. 27. 12:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De milyen idegen???? Meg támogassam a családot??? MINDENBEN támogattam őket, idegeneknek kézbe adja a saját nővérének nem??? Egy házban élünk, komolyan a lelkem kitettem érte és elhúzza ha megpuszilom? Tudjátok mit nem kell több válasz, meg érett gondolkodás hogy 20 évesen itt hisztizek? Neked hogy esne? Beszéljek vele.... még ha fel is fogná, vagy érdekelné is amit mondok neki! Köszi az eddigi váalszokat... több nem kell! Nem fogom olvasni, a véleményt tartsátok magatokban
2014. máj. 27. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Itt szerintem a kérdezőnek az a baja, hogy arra jó, hogy a nem túl okos húgocskájának kinyalja a kis fenekét, de a gyerekkel járó kellemes dolgokból pedig nem részesülhet. Kíváncsi leszek, hogy később mi lesz. (Ismerek olyat, akinél a nagyi és egyéb rokonok akkor segítsenek, ha visít a gyerek, vagy be van kakilva, de mikor játszani lehet vele, vagy épp aranyos, akkor pedig csak az övé.)

Másrészt ez, hogy idegeneknek nem adja oda a babát... Akkor nem volt idegen a tesója, mikor a családnak odaszülte a gyereket? Ennyiből a nővére is mondhatja, hogy minek segítsen, ha egyszer semmi köze a gyerekhez. Akkor nyilván megint csak le lenne hordva, mert hát segíteni azt muszáj, mert család.

2014. máj. 27. 12:54
 13/14 anonim ***** válasza:
58%

Na nehogy már a kérdező legyen az idegen! Meg, hogy 20 évesen itt hisztizik- hány FELNŐTT ember ír itt ki kérdést? Nagyon sokan!

Kérdésnél maradva: Innentől ne segíts neki, ne legyél keresztanya, ha kérdezik, hogy mi a bajod, mond el szépen. Ennyi.

2014. máj. 27. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Az első babát sokszor indokolatlanul túlfélti az anya, még a tapasztaltabb is, nemhogy az ilyen kis éretlen. Tudom, hogy unalmas hallani, idősebb tesó lévén én is sokszor megkaptam, de: legyen neked több eszed. Húgod is lehiggad majd, nem fogja örökké ezt csinálni veled.
2014. máj. 27. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!