Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha a nők vennék...

Mi lenne, ha a nők vennék kezükbe az irányítást?

Figyelt kérdés
Mi lenne, ha a nők jobban megválogatnák, hogy kinek szülnek gyereket? Pl. nem szülnének alkoholistának, munkamániásnak, megrögzötten hierarchikus kapcsolatokban gondolkodóknak? Lenne rá esély, hogy a hoppon maradt férfik változtatnának, és megpróbálnának jobban alkalmazkodni a nők igényeihez?

2014. jún. 9. 15:33
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
50-es: Szeretek provokáló lenni. Nem vagyok feminista, csak épp én vagyok saját magamnak az első, szerintem ezzel elég sokan vannak így. Meddig folytassuk még a vitát, mert én ráérek még a világvégéig is.
2014. jún. 10. 12:04
 52/58 A kérdező kommentje:
Szerintem te tipikusan az a fajta ember vagy, aki erélyesen rendreutasítja a nőket, de ha egy férfi beszél bicskanyitogató stílusban a nőkről, az rendben van.
2014. jún. 10. 12:05
 53/58 anonim ***** válasza:

"Így igényesebb lennének, és a férfiak felelnének meg a nők igényeinek, nem fordítva."

Ez ma is így van. Szinte mindig a nő dönt ebben a kérdésben. Az, hogy egyes kapcsolatban el akarja játszani a mártír szerepét, hogy csak azért is vele marad, arról se te, se én nem tehetek. Vannak idióta nők úgy ahogy vannak idióta férfiak is.

35-ös hsz-edben pont a sértődöttség beszél belőled. Teljesen figyelmen kívül hagyod, hogy a nő érzelmei alapján dönt. Igen vannak recionálisan gondolkodó nők, ahogy érzelem alapú férfiak is, de ők jóval kevesebben vannak.

A másik dolog, hogy az emberi természet alapján mindig is a férfinak a kezében lesz a hatalom (vagy legalábbis úgy gondolja), a nők szinte mindig a háttérből mozgatják a szálakat. Mivel egy nő sokkal könnyebben manipulál mint egy férfi.

2014. jún. 10. 14:28
 54/58 A kérdező kommentje:
53-mas: Ettől a háttérben meghúzódástól van már lassan herótom. Ha egy nő alkalmasabb akármilyen szerepre, akkor nyíltan vállalhassa fel, ne legyen csak úgy lesöpörve az asztalról, mert nem titokban "manipulál". Istenkém...
2014. jún. 10. 14:40
 55/58 anonim ***** válasza:

Az hogy valaki egy adott pillanatban (pl. fogantatás) hogyan él, hogyan gondolkodik, hogyan viselkedik egy dolog, és más dolog az, hogy hogyan fog hónapok vagy évek múlva. Az emberek folyamatosan változnak, megjavulnak, lezüllenek, új életet kezdenek, feladnak... stb. Ezért az általad felvetett szelektálás nem működhet.

Személy szerint én nőként nem szeretnék olyan világban élni, ahol kizárólag a nők irányítanak és uralkodnak és döntik el melyik férfi szórhatja el a magját. Elvészne a lényeg, a férfiak "vadászata", behatolni próbálkozása és a nők befogadása. Ez a két vég, mint jin és jang teszi kerek egésszé a világot. Szerintem.

2014. jún. 10. 15:33
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hol élsz te? Komolyan kérdezem, mert elég furcsa világ képed van.

Ha ma egy nő dolgozni akar, akkor dolgozik. Ha feljebb akar menni a ranglétrán, akkor fentebb tud menni.

2014. jún. 10. 20:11
 57/58 A kérdező kommentje:
55-ös: Akkor ne a nők döntsenek arról, hogy kinek szülnek? Vagy ezt hogy érted?
2014. jún. 10. 20:27
 58/58 anonim ***** válasza:
miert csak a ferfiakat akarod szurni alkalmatlan szuloseg tekinteteben? a gondolat amugy melysegesen emberseges lenne, ha mindket nem alkalmatlan tagjaitol megvonodna a csaladalapitas lehetosege. de igy egyszeruen csak diszkriminativ. bar az igaz, hogy jelenleg az alkalmatlan ferfiak nagyobb pusztitasra kepesek, de ez csak azert van igy, mert gazdasagilag jobban fugg toluk a csalad.
2015. szept. 16. 16:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!