Mi lenne, ha a nők vennék kezükbe az irányítást?
"Nekik kellene lehetőséget adni, és aki nem érdemes arra, hogy családja legyen, annak meg ne is legyen."
Ez a nőkre is vonatkozik! Legtöbb fikuszt se gondozzon, nemhogy gyereket neveljen! A férfiakat is a nők nevelték, akkor ki rontotta el a férfit???
Ha nők irányítanának, akkor nem lett volna világháború sem. A férfiaknak a hülye szokása a dominancia harc. Lsd. Putyin, Orbán, Kim, stb. Ausztriában pl. nő van és meg lehet nézni hol tart az ország.
Egy alkoholistát, stb. nem hiszem, hogy meghatna a gyerek hiánya. Szóval nem sok értelme van a kérdésnek.
"Mi lenne, ha a nők vennék kezükbe az irányítást?"
Hiszed vagy sem, ők (ti) irányítanak (irányítotok).
A nagyanyám szokta mondani, hogy "a férfi a fej, de a nő ám a nyak". Azaz arra fordítja amerre akarja. Csak okosan, nem hisztivel meg hasonlókkal. Ezt is csak nagyapám háta mögött mondta, szemtől-szembe soha.
(piriiiiii: egy válaszodnál már írtam, talán egy éve is volt, de még mindig szeretlek... :D :D )
"Pl. nem szülnének alkoholistának, munkamániásnak, megrögzötten hierarchikus kapcsolatokban gondolkodóknak?"
Mert kényszeríti valaki őket? Igyál egy kakaót és relaxálj.
Kvittek vagyunk, én is szeretem magamat. És a nőket. Meg a férfiakat.
MERT MIND EMBEREK VAGYUNK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!