Mi lenne, ha a nők vennék kezükbe az irányítást?
"Minden megnyilvánulásnak az okát keresem."
Most akkor vagy nem tipikus nő vagy (ergo racionálisabb vagy, amit bizonyítanak a kommentjeid is), vagy férfias a lelked.
42-es: Mondjuk pont nem a te hozzáállásod számít. Amúgy is csak veszekedésből írtad.
41-es: Erősen racionális vagyok. Vannak olyan férfik, akik mellett tudok, vagy inkább merek nőként viselkedni, de nem mindenki mellett, mert nem mindenkiben bízok meg. De ez a nőként való viselkedés messze nem jelenti azt, hogy a racionális gondolkodást hátrasorolom.
Ha jobban megnézzük, akkor ez a döntés most is a nők kezében van. Mi döntjük el, kinek vagyunk hajlandóak szülni.
De amíg a nők többsége tök hülye (sajnos ez az igazság :( ), amíg életük fő műveként gondolnak a gyerekeikre, amíg megmarad a "szülni, mindenáron" hozzáállás a legtöbbünk részéről, addig nem fog itt változni semmi.
Az egyetlen, amit tehetünk, akik erre rájöttünk, hogy legalább mi nem így viselkedünk. Megválasztjuk a társunkat (aki tényleg társ, nem pedig az "urunk") és nem szülünk 10 gyereket, mert a kormány épp ezt várná el, hanem csak egyet-kettőt, de őket tisztességesen el is látjuk, támogatjuk, amíg szükségük van rá (minőség a mennyiség felett).
A hoppon maradt férfiak nem változtatnának, hanem dühöngenének egyébként, nézz csak be a szerelem, szex rovatba. Úgy érzik, hogy nekik JÁR egy nő, vagy több, akár egyszerre is.
45-ös: Minden szavaddal egyetértek.
44-es: Majd ha a pasik abbahagyják a szexista viselkedést, akkor én is. Addig tőlem senki semmit ne várjon el!
"Majd ha a pasik abbahagyják a szexista viselkedést, akkor én is. Addig tőlem senki semmit ne várjon el!"
Amíg egy óvodás gyerek szintjén állsz, addig ne támassz elvárásokat. Fel kéne nőni és értelmes emberként viselkedni. Ez a kérdés kész vicc.
Nem az az óvodás viselkedés. Hanem ez az egymásra mutogatás. Kb.: Az a bácsi csúnyán viselkedett, ezért gonosz feminista leszek minden férfival!
Ebből muszáj kinőni. Ráadásul elég provokáló a stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!