Mi lenne, ha a nők vennék kezükbe az irányítást?
"Azt szeretném, hogy ne csak a szülőképességemért meg a munkaerőmért szeressenek, hanem azért,aki vagyok."
Tiszta sor, teljesen elfogadható gondolat. Na de akkor fel kell mutatni mást, amiért szerethetnek. És ez nemtől függetlenül így van, mert ha a férfi csak pénzt tud keresni, más egyebet meg nem, akkor lesz aki majd erre használja, a háta mögött meg köp utána.
De visszakanyarodva: ha van más, amiért szerethet valaki, akkor majd fog is. De ha élből lenézel mindenkit akinek XY a kromoszómaképlete, akkor ezzel elutálsz magad mellől minden férfit (aki nem csak mondjuk a tested meg a szex miatt lenne hajlandó közeledni). Ha normális, egyenrangú félként tekintesz a másik nemre egyszerűbb "megmaradni" melletted az előbbihez képest.
"Akkor csak egy önző dolog a gyerekvállalás, nem?"
Na ez már majdnem filozófia. Végülis lehet a legnagyobb önzetlenségként is tekinteni rá, mert a fiatalabb generáció munkába állása teremtené meg az alapot, hogy az idősebbek nyugdíjba vonulhassanak - legalábbis a dolgok jelenlegi állása szerint. De lehet önzőségnek, sőt az önimádat kifejeződésének is tekinteni, hiszen bennük él tovább a szülő. Kinek hogy tetszik.
Én például szeretnék gyerekeket, el sem tudom képzelni hogy ne legyenek.
27F
#32 - "A másik, hogy nagyon sok technikai cucc nem működne, mert a technikai részre terelődne a hangsúly, hanem a küllemre": ez ma mindent visz... :D
Nézd meg bármelyik frissen gyártott prémiumautót. Ott sem a technikáról van szó, pedig az autógyártásban túlnyomórészt mi férfiak dolgozunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!