Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha a nők vennék...

Mi lenne, ha a nők vennék kezükbe az irányítást?

Figyelt kérdés
Mi lenne, ha a nők jobban megválogatnák, hogy kinek szülnek gyereket? Pl. nem szülnének alkoholistának, munkamániásnak, megrögzötten hierarchikus kapcsolatokban gondolkodóknak? Lenne rá esély, hogy a hoppon maradt férfik változtatnának, és megpróbálnának jobban alkalmazkodni a nők igényeihez?

2014. jún. 9. 15:33
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
0%

Kb. kihalna az emberiség.

A nők sajnos kénytelenek arra érdemtelen férfival is összeállni, mert különben lemondhatnának a gyerekről.

Sokkal több a problémás férfi, mint nő.

2014. jún. 9. 16:10
 22/58 A kérdező kommentje:
De miért kell minden áron reprodukálni az emberiséget?
2014. jún. 9. 16:11
 23/58 anonim ***** válasza:
37%

"Ha nők irányítanának, akkor nem lett volna világháború sem"

Be......rok tőled!!!!!!!

2014. jún. 9. 16:12
 24/58 anonim ***** válasza:
63%

#16 - nem. De mindenki szereti magánál érezni a gyeplőt, ez gondolom nem új információ. Főleg ha azt várod, hogy "megpróbálnának jobban alkalmazkodni a nők igényeihez".

A valóság meg az, hogy mind a két félnek engednie kell. Ha valakinek feltűnően többet, abból konfliktus lesz, hacsak nem teljesen szolgalelkű az egyik fél, de akkor úgysem kerül felszínre a nézeteltérés.

De meglehet úgy "vezetni" a másikat, hogy észre sem veszi. Ez nem azt jelenti, hogy gyerekként kell kezelni (Apró közbevetés: szerintem a gyereket sem úgy kell kezelni, mint sokan teszik, hanem onnantól, hogy már tud értelmes dolgokat kérdezni inkább egy kisméretű felnőttként, nem hülyeségeket bemagyarázni neki és hasonlók...), ötször elmondani neki mindent és három percenként figyelmeztetni, hanem ésszerűen megváltoztatni.

Egy példa: én 11 éve dohányzom, elég erősen. Volt közben néhány barátnőm, akik közül többen azt szerették volna ha nem gyújtok rá. Egyikük ahányszor rágyújtottam elkezdett durcázni - amitől én fogtam magamat és kimentem elszívni még egy cigit, mondván ha úgyse szól hozzám, meg rám se néz, akkor jó vagyok én kint az udvaron is. Egy másik leányzó egyszerűen elterelt a dologtól: rávett, hogy mindenféle hülyeséget együtt csináljunk, pl. szerzett valahonnan egy pingpong asztalt és rávett hogy tegyük be a garázsba. Sosem hittem volna, hogy pingpongozni fogok huszonévesen, de jól elhülyéskedtünk 1-2 órákat és addig sem gyújtottam rá. És erre szívesebben gondolok vissza, mint a másik "megoldásra".

Ez csak egy példa, de remélem megérted belőle a lényeget.

Az alapvető baj a feminista gondolkodásoddal, hogy nem egyenlőséget akarsz, hanem azt, hogy a másik kerüljön "alulra".

2014. jún. 9. 16:13
 25/58 A kérdező kommentje:
Azt szeretném, hogy ne csak a szülőképességemért meg a munkaerőmért szeressenek, hanem azért,aki vagyok.
2014. jún. 9. 16:15
 26/58 anonim ***** válasza:

"Azt szeretném, hogy ne csak a szülőképességemért meg a munkaerőmért szeressenek, hanem azért,aki vagyok."

Amit a kérdésed kapcsán leszűrtem rólad, hát jó ég tudja, miért nem szeretned azért, aki vagy... :)

Aki hülyének szül, ne sírjon. Nem kötelező széttenni a lábat!

2014. jún. 9. 16:21
 27/58 A kérdező kommentje:
26-os: De gyereket nemzeni sem kötelező. Ugyan mitől lenne jobb az emberiségnek/a Földnek, ha te vagy én vagy akárki Átlag Árpi szaporodik?
2014. jún. 9. 16:30
 28/58 anonim ***** válasza:
Nem az emberiségnek jobb, hanem az egyes embereknek.
2014. jún. 9. 17:03
 29/58 A kérdező kommentje:
Akkor csak egy önző dolog a gyerekvállalás, nem?
2014. jún. 9. 17:16
 30/58 anonim ***** válasza:
De.
2014. jún. 9. 17:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!