Mit tennél ha a (volt) vőlegényed bele fektetett 4 millió kp a te tulajdonú házadban de időközben megcsalt?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy 6 éve vagyunk együtt, jövőre tartottuk volna az esküvőnket!
Nekem volt egy házam amire ráfért a felújítás és a hozzátoldás ez körülbelül 4 millió forint.
Kaptam tőle egy autót, ami szintén az én nevemen van, viszont ő megcsalt. Külföldön dolgozott, hetente jött haza, mindent megadtam neki amit lehetett, számára viszont többet ért, egy izgalmas 2 óra amit egy nővel töltött.
Engem ezzel nagyon megalázott, és folytatni nem szeretném vele.
Ti mit tennétek? Kifizetnétek neki a pénzt amit a házra költött stb??? Mi a jó ilyenkor?
Végül is én nem nagyon szeretnék fizetni hiszen ő volt az aki miatt a kapcsolatunk véget ért.
2014. jún. 2. 13:31
51/55 anonim válasza:
Uritett egyet te meg ezert behuzod 4M kp-val meg egy kocsival. Nem vagy semmi bammeg, ki a kovetkezo?
52/55 anonim válasza:
megvárnám a pert. Szerintem nem lesz
53/55 anonim válasza:
Ha élettársak vagy házasok voltatok,fele jár vissza, én azt törleszteném. Az autót nyilván megtartanám, h.lye lennék egy ekkora sz.métnek kedveskedni.
55/55 anonim válasza:
Tudja bizonyítani a vőlegényed hogy ő fizette a ház felújítást és a kocsit?Ha nem tudja iratokkal igazolni,akkor egy fillért sem kell fizetned neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!