Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a (volt) vőlegén...

Mit tennél ha a (volt) vőlegényed bele fektetett 4 millió kp a te tulajdonú házadban de időközben megcsalt?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy 6 éve vagyunk együtt, jövőre tartottuk volna az esküvőnket!

Nekem volt egy házam amire ráfért a felújítás és a hozzátoldás ez körülbelül 4 millió forint.

Kaptam tőle egy autót, ami szintén az én nevemen van, viszont ő megcsalt. Külföldön dolgozott, hetente jött haza, mindent megadtam neki amit lehetett, számára viszont többet ért, egy izgalmas 2 óra amit egy nővel töltött.

Engem ezzel nagyon megalázott, és folytatni nem szeretném vele.

Ti mit tennétek? Kifizetnétek neki a pénzt amit a házra költött stb??? Mi a jó ilyenkor?

Végül is én nem nagyon szeretnék fizetni hiszen ő volt az aki miatt a kapcsolatunk véget ért.

2014. jún. 2. 13:31
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
37%
A sztori vege az lesz, hogy kerdezo 4 millert, kocsiert meg hat majd mit mondanak a szomszedok, hozzamegy a palihoz. Kar, hogy ilyen helyzetben nem fog sokaig tartani.
2014. jún. 2. 13:47
 12/55 anonim ***** válasza:
73%

mint írtam: együtt kerestük meg

tehát ha nem az én fizumból főzök neki, akkor nem tudott volna ennyit eltenni,

nekünk már pl ekkor közös néven lévő bankszámlánk is volt (egyébként a sztori hasonló, de nálunk nem történt megcsalás, nem is mentünk szét, és össze is házasodtunk)

törvny: a beletett arányok szerint megy iylenkor ugye..mármint élettársi kapcslatban

viszont ha ők nem éltek együtt és csak úgy fizetett a pasi minden papír nélkül, akkor azt fújhatja, mert nincs jogalapja a követelésnek, sehol nem fogja tudni bizonyítani, hacsak nem mindenről névre szóló számlát kért..

( pedig jár neki az az összeg, amit belefektetett, ha megcsalt, ha nem)

3.

2014. jún. 2. 13:48
 13/55 anonim ***** válasza:
38%

"Aki a felét fizetné vissza, alátámasztaná ezt az ide vonatkozó törvénnyel is? Az EGÉSZET VISSZA KELL FIZETNED, szerencsére!!!"

A kérdés az volt mit tennénk,nem az hogy a törvény mit ir elő,én nem fizetném vissza az egészet mint ahogy fentebb is irtam.Gondolom a kérdezőnek csak azt kell visszafizetnie amit a pasi számlával tud bizonyitani....megprobálnék egyezkedni mindenképp,ha lehet kihagynáma biroságot.

2014. jún. 2. 13:49
 14/55 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, ha már az megfordult a fejedben, hogy megtartod a milliókat, a párod meg kidobod, akkor Te mennyivel is vagy különb nála?
2014. jún. 2. 13:49
 15/55 A kérdező kommentje:

Itt szerintem arról van szó hogyha ő nem csal meg akkor mi együtt maradunk még most is!

Egyébként a felújítás az 2 éve volt. Akkor már azt is mondhatjuk hogy le lakta.....

2014. jún. 2. 13:51
 16/55 anonim ***** válasza:
50%
14es na nehogymár a kérdező legyen a szemét....mivel külömb nála?,mondjuk annyival hogy nem a kérdező miatt megy tönkre a jövöjük.tárgytalan lenne az egész pénz dolog ha a pasi nem megy félre.
 17/55 anonim ***** válasza:
65%
Tökmindegy mit tennénk vagy sem, szerencsére van rá törvén amit be kell tartani.
 18/55 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező ennyi intelligenciával, ami neked van, én inkább nem írtam volna ki ezt a kérdést!
2014. jún. 2. 13:52
 19/55 anonim ***** válasza:
33%

"mondjuk annyival hogy nem a kérdező miatt megy tönkre a jövöjük.tárgytalan lenne az egész pénz dolog ha a pasi nem megy félre"

Nézőpont kérdése.

Ha nem kell felújítani kérdező lakását nem kell külföldön sem dolgozni és nem csalja meg. Megcsalásban pedig senki nem tudhatja ki mennyire hibás.

2014. jún. 2. 13:53
 20/55 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező el akar lopni 4 milliót, ez valóban nem szemétség, ez bűncselekmény!!!
2014. jún. 2. 13:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!