Mit tennél ha a (volt) vőlegényed bele fektetett 4 millió kp a te tulajdonú házadban de időközben megcsalt?
A helyzet az hogy 6 éve vagyunk együtt, jövőre tartottuk volna az esküvőnket!
Nekem volt egy házam amire ráfért a felújítás és a hozzátoldás ez körülbelül 4 millió forint.
Kaptam tőle egy autót, ami szintén az én nevemen van, viszont ő megcsalt. Külföldön dolgozott, hetente jött haza, mindent megadtam neki amit lehetett, számára viszont többet ért, egy izgalmas 2 óra amit egy nővel töltött.
Engem ezzel nagyon megalázott, és folytatni nem szeretném vele.
Ti mit tennétek? Kifizetnétek neki a pénzt amit a házra költött stb??? Mi a jó ilyenkor?
Végül is én nem nagyon szeretnék fizetni hiszen ő volt az aki miatt a kapcsolatunk véget ért.
Amugy az egesz haz igy epult?
"Gyere ujitsuk fel megunknak a hazunkat!"
"Megcsaltal! Fogd a borondodet es takarodj!"
Van mar kovetkezo "aldozat"?
Érdekes.Egyszer egy kérdezőt mindenki leri...ozott,mert elfogadott egy okostelefont a párjától.Itt meg senki nem említi,hogy házasság előtt nem túl erkölcsös dolog elfogadni egy kocsit.
Nem azt mondom,hogy bocsáss meg,de valahogy úgy tűnik,hogy te csak a pénze miatt voltál vele.Nekem nem volna pofám megtartani azt az autót és ha már büszke vagy kidobni a pasit,akkor arra is legyél büszke,hogy visszaadd a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!