Amíg munkanélküli voltam, el akart hagyni. Hétfőn kezdek egy munkahelyen, jobban fogok keresni mint ő, most hirtelen szerelmes lett. Csak a pénz miatt kellenék neki?
Figyelt kérdés
Március 3 óta voltam munkanélküli, a héten találtam állást.
Múlt hétvégén már a fejemhez vágta, hogy én csak költöm a pénzét de nem csinálok semmit. (A takarítás, főzés és a munkakeresés az semmi) És ezt ő unja, és talán nem is illünk össze stb.
50 E ft-tal többet fogok keresni mint ő. Mikor aláírtam a héten a szerződést, nagyon boldog volt.
Elmondta mennyire szerelmes, és hogy most fogunk tudni félretenni, meg majd kifessük a lakást, meg elmegyünk wellnessezni...
2014. máj. 31. 19:42
41/41 anonim válasza:
Joban rosszban de foleg rosszban kell a tars az embernek.
Ez tanulhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!