Amíg munkanélküli voltam, el akart hagyni. Hétfőn kezdek egy munkahelyen, jobban fogok keresni mint ő, most hirtelen szerelmes lett. Csak a pénz miatt kellenék neki?
Március 3 óta voltam munkanélküli, a héten találtam állást.
Múlt hétvégén már a fejemhez vágta, hogy én csak költöm a pénzét de nem csinálok semmit. (A takarítás, főzés és a munkakeresés az semmi) És ezt ő unja, és talán nem is illünk össze stb.
50 E ft-tal többet fogok keresni mint ő. Mikor aláírtam a héten a szerződést, nagyon boldog volt.
Elmondta mennyire szerelmes, és hogy most fogunk tudni félretenni, meg majd kifessük a lakást, meg elmegyünk wellnessezni...
Kifordítom: neked jó volt ő addig, míg eltartott? Most már szabadulnál tőle?
Mikor kezdtem az új munkahelyemen, a munkába állás előtti képzésen több leányzó is hirtelen megvált a pasijától. Mihelyst tuti lett, hogy felveszik és lesz állása, már lépett is ki a kapcsiból. (pasinál laktak, el volt tartva a popójuk)
Ó, mintha csak az exemről beszélnél! Ő is három hónapot bírt ki, amíg munka nélkül voltam, utána úgy dobott ki, hogy csak lestem. Kaptam 24 órát, hogy összepakoljak és menjek, amerre látok. Persze a három hónap munkanélküliség miatt feléltem, ami pénzem volt, szégyenszemre apukámtól kellett kérnem vonatjegyre. Egy bőröndnyi holmit vittem magammal, a többi addig ott állt nála, amíg egy ismerős pont ment a szüleim felé kocsival és elvitte őket.
A dolog csodálatos oldala, hogy egy héttel az elköltözésem után lett munkám, ha nem is a legjobb. Akkor már visszatáncolt volna - de én nem akartam.
És jól tettem: azóta is volt munkanélküli időszakom, de a mostani páromban fel sem merült, hogy ezt a szememre vesse vagy elhagyjon miatta. Neki nem fontosabb a pénz nálam.
36: mi az, hogy nem kell ezt túlkomplikálni? Tavaly munkanélküli voltam 8 hónapig. A párom keresetéből éltünk. a lakáshitel elvitte a keresete 2/3 -át. Nyomorogtunk és filléreztünk.
DE!!!!
Soha egy pillanatra nem merült fel benne hogy menjek, amerre látok. Időnként rettenetesen el voltunk keseredve. De tudtuk, hogy együtt oldjuk meg ezt a helyzetet.
Az, hogy valakinek az adott szava csak addig tart, amíg minden happy egyszerűen undorító és felfoghatatlan.
acelsziv !
Nem lehet mindenki egyforma!
Valakit jobban megvisel ha nincs pénz valakit nem.Ennyi ezt tényleg nem kell túl komplikálni.
Amúgy lehet a kedves kérdező sem erőltette túlságosan a dolgokat,ha ez egy picit is igaz akkor jogos volt egy picit a lecseszés!Meg amúgy is miről is beszélünk? Ha kiakarta volna tenni tényleg a szűrét akkor ki is tette volna!Csak a nők képesek minden túl komplikálni!
37essel és 38assal is egyet értek. Nem mindenki egyforma. Mindenkinek mást jelent a házasság. Ugyan munka nélkül nem voltunk, de több nehéz időszakon vagyunk túl, együtt. Mindenkinek mást jelentenek ezek a szavak, illetve kifejezések: házasság, eltartás, kapcsolat.
Acélszív! Sok boldogságot! Az én fejemben is ilyen egy házasság! Persze az nem baj, ha más máshogyan gondolja. Ettől szép az élet és ezért tart el sokszor olyan sokáig, míg megtaláljuk a párunkat.
Szerintem ennyiből nem lehet tudni, hogy a pénz miatt volt-e veled. De az is biztos, hogy nem csak ennyi van a háttérben. Csak ezek miatt a megjegyzésektől hagynád el? Mikor nem is tudod, hogyan értette. A pénz hiánya feszültségeket szül. Miért nem beszéled meg vele? Nem azt mondom, nem tehetsz fel kérdést ide :D, de miért nem beszélgettek erről. Miért nem mondod el neki, mekkora genya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!