Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek már így?

Éreztetek már így?

Figyelt kérdés

Munkanélküli vagyok kb. 4 hónapja. Azóta az önértékelésem a béka popója alatt van, úgy érzem, hiába tanultam, fejlesztettem magam, dolgoztam, semmit nem ér. Még call centeresnek se vesznek fel.

Alvászavaraim, étkezési zavaraim vannak, és mostanában sörözni is többet sörözök. Nincs kedvem zenét hallgatni, filmet nézni, tv-zni, olvasni, takarítani, kimozdulni se, csak bújom a hirdetéseket, meg várom a visszajelzéseket. Állásinterjúkra járkálok, reménykedek, nem engem választanak, aztán még mélyebbre kerülök.

Úgy érzem, egy szerencsétlen vagyok, egy igazi lúzer. Élni sincs már kedvem.

Aztán jönnek az okoskodók, hogy bizony-bizony, miért nem mentél villamosmérnöknek, vagy informatikusnak, hamarabb kellett volna ezen agyalni. Ők is csak belémrúgnak, hogy jaj, hát miért nem voltál komoly multinál gyakorlaton egyetem alatt? ( Vidéken végeztem, mellette dolgoztam végig, csak hát nem nagy cégnél és nem Bp-en ).

Érzem, hogy nagyon rossz, depressziós lelkiállapotban vagyok, de nem tudok ellene tenni. Ha teszek ellene, akkor jön egy újabb pofon, ami után még rosszabb.

2014. ápr. 10. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy volta...úgy éreztem, soha nem lesz jobb. Aztán találtam munkát, 5 éve dolgozom, nem multinál, nem vagyok főnök,nem keresek havi több százezret, de van végre munkám. Ne add fel, és ne törj össze. És ami fontos: minden rossz elmúlik :)
2014. ápr. 10. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenki érzett már így, aki több hónapig munka nélkül volt.

Fel a fejjel.

Próbálj a mostani lakóhelyedtől messzebb lévő állásokra is pályázni, mert ha nem túl keresett a végzettséged, mármint ha kevesebb munka van, akkor lehet hogy a közeledbe nem fogsz találni.

Ha teheted erre az átmeneti időre költözz haza, persze csak ha nem otthon laksz, és az interjúkon kívül próbálj elfoglaltságot találni, mert az érdektelenség, alvás és evés zavar a depresszió kezdeti tünete.

Szóval fel a fejjel, kitartás! Hamarosan lesz munkád.

2014. ápr. 10. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Válok két gyerekkel, 5napja munkanélküli vagyok, bújom szortírozom az állásajánlatokat, hogy passzoljak és passzoljon, és várok...

Ez mellé a magánéletem. Ez az 5nap 5évet ér most nekem. A majdnem volt férjem szintén jófej stb...

Egyik szrból fel sem állok itt a következő... Fel a fejjel...

2014. ápr. 10. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudom, mit érzel. Nekem az alvászavarok voltak nagyon durvák. És így az egész egy ördögi kör. Van aki támogat lelkileg, és nem csak okoskodik? Sok sikert és hidd el, lesz ez még jobb is. :)
2014. ápr. 10. 15:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Szerencsére a férjem támogat, meg a barátok, család is. De mára azt érzem, már semmi erőm, mosolyogni, nevetni sem tudok, lassan az utcára kimenni se.

A szüleim is támogatnak lelkileg, bár anyám sokszor felhúz, mert nem igazán látja át milyen munkát keresni, 77 óta dolgozik kb, és akkor amikor elhelyezkedett, még csak érettségije volt. Folyton olyan állásokat küld nekem, ami még köszönőviszonyban sincs a végzettségemmel, tudásommal.

Hogy erre simán meg tudnának tanítani egy hét alatt.

2014. ápr. 10. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!