Amíg munkanélküli voltam, el akart hagyni. Hétfőn kezdek egy munkahelyen, jobban fogok keresni mint ő, most hirtelen szerelmes lett. Csak a pénz miatt kellenék neki?
Március 3 óta voltam munkanélküli, a héten találtam állást.
Múlt hétvégén már a fejemhez vágta, hogy én csak költöm a pénzét de nem csinálok semmit. (A takarítás, főzés és a munkakeresés az semmi) És ezt ő unja, és talán nem is illünk össze stb.
50 E ft-tal többet fogok keresni mint ő. Mikor aláírtam a héten a szerződést, nagyon boldog volt.
Elmondta mennyire szerelmes, és hogy most fogunk tudni félretenni, meg majd kifessük a lakást, meg elmegyünk wellnessezni...
Motiváció?
Ezzel csak arra motivált, hogy elhagyjam.
Tudod az esküvőn megfogadtuk hogy "szegénységben, gazdagságban"...
De ha neki gondot okoztam, lelépek.
"Ez azért van, mert senki nem akar egy élősködővel élni, aki csak otthon veri a ... . Szóval kellett egy kis motivációt adnia, hogy csinálj valamit :)"
Durvan fogalmazott, de igaza is lehet. Mondom, sokan azt hiszik, hogy hipphopp lehet munakt talalni es akinek ez nem sikerul, az csak "eloskodni" akar a masikon.
Ennyitől nehogy besértődj már!
Nyilván gondot okoztál neki, hiszen két éhes szájat kellett etetnie egyedül! De mégse hagyott el, nem tett ki, veled volt abban a bizonyos "szegénységben" és most örül, hogy kilábaltok a nehéz időszakból és veled lehet "gazdagságban" is. Nézd, én megértem, hogy rosszul esett, amit mondott. De te is próbáld megérteni őt. Nagyon nehéz időszak volt ez mindkettőtök számára. Legyetek toleránsabbak egymással és inkább örüljetek, hogy végre te is találtál munkát.
Múlt hétvégén ha úgy érezted,hogy nincs igaza,miért nem léptél?:)
Miért most "tervezgeted"?
Nem gondolom,hogy 1 hete kezdődtek a gondjaid a kapcsolatban, ha már hirtelen válásról ábrándozol...
Szerintem önmagára úgy költ az ember(ételben),hogy természetesnek veszi,hogy saját magát eltartja.Valójában ez természetes is,érdekes lenne(tulajdonképpen betegségeket is okozhat),ha valaki nem eszik,mert nem akar költeni...meg ez az egész egy pszichológiai betegség önmaga...na meg maga a kapzsiság.
Hirtelen nem lesz szerelmes senki.Másnak a pénzén én is szívesen mennék wellnessezni!:D
Engem is vigyél el wellnessezni,ígérem olyan szerelmes leszek beléd,hogy olyat te még nem láttál!Úgy megjátszom magam,mint az egyszeregy.-Na persze,el ne hidd,hogy megvehetsz pénzért!
Nem tudom más házasok hogy élnek, de nekem nem 1 bőröndnyi holmim van csak. Nem tudok 1-2 óra alatt elköltözni.
Ja amikor X évig dolgoztam, vezettem a háztartást akkor azt el kell felejteni, azért mert 3 hónapig nem dolgoztam. Hmm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!