Van még itt "késői gyerek"?
Anyum 37 évesen szült meg, apu akkor 33 volt. :)
Most anyu 56, apu 52, én 19 vagyok.
Mindkettőnek van egy nagyobb gyereke az előző házasságából.
én "normális"gyerek vagyok :)
anyum 26, apám 28 volt, mikor világra jöttem :)
viszont: nagyin 20, papi 32 volt, mikor anyum született. ez 62-ben sztem nem volt annyira természetes, akkoriban átlag 18-20évesen már sok lánynak volt gyereke.
a másik: apámnak van 1 második házassága, 2 lánya.
az egyiknél 40 volt, a másiknál 42, mikor születtek. a feleség 35 és 37 évesen szülte a lányokat.
sztem ez már késő. ha belegondolsz, h akkor megy nyugdíjba a szülő, amikor te még érettségizel? az sem biztos, h az unokáit látni fogja...
a mostohatesóm velem egyidős, 22, apja 65. az se kispálya. igaz, van 1 mostohabátyám is, ő már 30, és most fog megszületni az első gyereke.
Utolsó! Neked kár volt megszületni. Számomra gyomorforgató, ha valaki ennyire nem tiszteli azokat, akik világra hozták és felnevelték! Kívánom, hogy ugyanezt visszakapd a gyerekeidtől, bár jobb lenne, ha nem szaporodnál!
Anáym 40 volt, amikor megszült, élete végéig csodás volt a kapcsolatunk. Soha nem látszott a valódi kora, ugyanannyinak nézett ki, mint az iskolatársaim nála 15-20 évvel fiatalabb szülei. Apám 10 évvel volt fiatalabb nála, de baromi öreges, konzervatív gondolkodásmódja volt. Nem kortól függ, ki hogyan gondolkodik az életről, mennyire modern felfogású. Ennek ellenére SOHA nem szólnám le a szüleimet, mert sok szeretetet kaptam tőlük, és becsülettel felneveltek (már nem élnek). Hálás vagyok, hogy késői gyerekként esélyt adtak nekem, és megszülethettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!