Van még itt "késői gyerek"?
Hát igen,az:D
Ők várják az unokát...Várhatnak még rá:D:D
Fura,h másnak már majdnem dédunokái vannak nekik meg még unoka sincs:D
Ismerek egy családot(nem cigány)
Szóval
legkisebb:1éves
anyukája:20
nagymama:40
dédmama:58
ükmama:70 körüli:D
akár ükükmama is lehetne:D:D
Ez jobb???:D
Remélem jól írtam
Na akkor én nyertem edig :-)
Én 20 vagyok anyám 64 apám 68 éves .... És útálnak mint a szart mert hogy én basztam el az ő időskorúkat ... Csak arra az 1 kérdésre nem tudnak válaszolni hogy még is akkor ki a faszom csinált meg engem mert hogy aztán ahoz nem volt közöm, de mind1 is mert én rühelem őket kellőképen, de szép is a család. :-D
üdv,
Attila
Anyukám 34,5 volt, amikor én megszülettem (de 40 évvel ezelőtt ez hihetetlenül soknak számított!), apukám is. Sajnos már több mint 10 éve nem élnek.
Én 32 voltam, a férjem 42, amikor a babánk megszületett. A legnagyobb csoda, ami történhetett az életünkben, bearanyozza a mindennapjainkat!
Szegény utolsót nagyon sajnálom, hogy ilyen az otthoni légkör!
Az Atillának üzenem, hogy ha ez a stilus náluk, amilyen a válasza, akkor EZÉRT sajnálom.
Egyébként nagyon sok országban teljesen természetes, hogy a nök csak 30 körül/fölött szülnek, mert addigra tudnak elfogadható körülményeket teremteni a gyerekvállaláshoz, nem úgy, mint Mo-on, hogy elöször szülnek pár gyereket, utánna meg törik a fejüket, hogy miböl is éljenek.
A párom most 28, anyósom 64, vagyis 36 volt mikor a páromat szülte, apósom 55 lenne ha élne.
Nálunk az a furcsa, hogy a párom tesói 40 évesek!
Mondjuk mi korán kezdtük így a gyerekeink nem sokkal fiatalabbak az övéknél!
Szia.
Az én Anyukám 38 évesen szült engem, 36 évesen a Nővéremet.
Nekem pedig a késői gyerekvállalásról az a véleményem, hogy régen 16-18 évesen szülni nem is volt furcsa. Mára ez megváltozott. Ez normális is, nem azt szeretném, hogy középiskolás lányok legyenek anyák, de mára sajnos annyira kitolódott a gyerekvállalás időpontja, hogy ha egy 22-24 éves nő szül, már azon is meglepődnek az emberek, hogy hú, de fiatal még ehhez!
Elérkeztünk oda, hogy az a "normális", amikor a házaspár az utolsó utáni pillanatban vállal gyereket.
Na, ezért fogy ilyen drasztikusan a nemzetünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!