Erre az sms-re hogy reagälsz?
Hallo,x.y. vagyok,egy etteremben ülök,most olvasom az ujsagban a hirdetesedet,szabad kerdeznem:
-csinÄlod ingyen is,es mennyi diös vagy?
Szoval ezt talaltam a parom telefonjaban.Azt mondta nem ö irta,hanem a baratja..
De a baratja irna az ö neveben?
Nem tudom mit gondoljak,miert nem törölte ki,komolyan nem ö irta -e...
Ti ezek utan hogy reagalnatok?
Egyenlöre nem rendeztem semmi veszekedest,nyugodt vagyok,de nem tudom,most mit higyjek....
A baratjat nem tudom elerni...Meg lehet mar összebeszeltek,hogy a baratja magara vallalja...
Ja hazasok vagyunk,fiatal hazasok,van közös gyerekünk is
utolsónak
részben igazat adok neked, de azért megkérdezném a másik oldalt is, hogy a férje mennyit tesz azért hogy megkívánja őt a felesége? tesz egyáltalán valamit ennek érdekében? kedveskedik neki? hozzábújik? átöleli megpuszilja suttog pajzán dolgokat a fülébe? ezt ugye nem tudjuk úgyhogy nem kellene leszólni a kérdezőt.
tökre bírom, hogy akármit írok pozitivat negativat rögtön csak a lepontozás jön :D irtam azt is hogy szerintem poén az egész, most az utolsó előtti is én vagyok, mert közben olvasgattam a többi választ...egyaránt lepontozás:D
egyébként én is igazat adok neked utolsó...ez sem mindegy, hogy a férj mennyit tesz a dologért..
de ahogy olvastam a feleségnek is tök mindegy h van e vagy nincsen ahogy láttam ő sem próbálkozik, mert h ha a férj sem akkor ő minek alapon
Nincs otthon szex, mert a feleseg szult, es akkor mar szexhirdeteseket kell olvasgatni? Milyen jellemtelen egy alak az ilyen!
Miert csak akkor jo a no amikor fitt es kedves? Miert nem kell a szules utan faradt edesanya mar?
A ferfiakat tenyleg a fark.k iranyitja am! Hihetetlen, egyszeruen hihetetlen, hogy csak a szex miatt mennyi kapcsolat, emberi elet megy tonkre.
Kaptam itt hideget meleget.
Azt hiszem aki azt irja hogy lusta vagyok szexet adni egy 4 honapos gyerek mellett az vagy ferfi,vagy nem szült.Nem lustasag kerdese.
Ha te ejjelente kelsz 3-szor,nappal szinten nem alszol,raadasul szopizik a baba....
Mellette egyedül fözök,takaritok,mosok is...
Parodnak annyi dolga hogy atvonul a nappaliba nyugiba aludni ,enni,ha kedve van eljatszik a babaval,de ha sir,visszaadja,mert arra mar lusta hogy megnyugtassa...Na akor minek feküdjek ugymond alä?
Nem egyszerübb lenne együtt elaltatni a gyereket,vagy felvaltva figyelni,akkor dupla annyi energiam maradna,es lehet akkor lenne szex?
Es persze hogy nem kezdemenyezek.Ezek utan nem.
Az sms valoban lehetett egy buta vicc is.Mindenesetre nem felejtem el.Es ovatosabb leszek...Nem kell megijjedni,nem a telefonjat fogom ellenörizni rendszeresen,de a jeleket ezek utan könnyen fellehet fedezni...
Egy 4 honapos gyermeknek nem tudom megmagyarazni hogy valami nem müködik a szülei között...
Nem fogok rögtön valni,nem olyan egyszerü am,de mostmar völtoztatok sokmindenen.
Nem leszek ilyen megbocsajto....
Ahogy olvasom a kérdésíró kommentjét, a férj nem igazán veszi ki a dolgát semmiből. Ráadásul panaszkodva írod ezt itt nekünk.
Nézd... te mentél hozzá, tudnod kellett, hogy ilyen ember, nem segít semmiben, te meg elfogadtad ezt. Néha biztos panaszkodsz neki is, de nem történik semmi. A te életed, magadnak köszönheted... de tényleg. Akarta ő ezt a gyereket? Terveztétek? Vagy csak becsúszott, és Te úgy döntöttél, hogy megtartod?
Én szinte biztos vagyok benne, hogy a pasi félredug, már bocsánat. Érződik, hogy neki csak nyűg a gyerek, a házimunkából sem veszi ki a részét, szex sincs... Gondolom amikor csak tud, haza sem megy.
Aki meg írta, hogy tuti poén az sms, mert egy kurv@ nem szexszel ingyen, annak mondanám, hogy ezek a hírdetések az újságban általában így néznek ki: "Kellemes időtöltésre vágysz? Hívj!" Vagy mittudomén... szóval egyáltalán nem lehetetlen, hogy valaki azt hiszi, hogy simán egy nimfomán nő adta fel a hírdetést... Naívságra vall, de nem kizárt.
Szerintem a férjed írta, és, hogy nem törölte ki, az is arra vall, hogy sz@rik bele mindenbe... ahogy az otthoni dolgokba is. Neki szerintem nyűg ez az egész házasság, gyerekestől, mindenestől...
Csak őszinte voltam, bocs.
Tervezett baba volt,elötte tehat nem terhesen mentem ferjhez.
Nem veszi ki a munkabaol a rszet,de egesznap dolgozik,nem veszem zokon hogy nem mosogat,nem porszivozik.Es nem tartom nyügnek a szexet,de nem vagyok hajlando megmaszni egy ferfit.Nehogy mar en varjam piros tangaba az ajto elött,mialatt a babam melyen alszik,az asztalon gyertyafenyes vacsora,megetetem,elvezetem a füröig ahol pancsolhat majd az agyba varom szetterpesztett labbal.Hülye vagyok ,vagy mi?Nem ugy kellene hazajön eszik,zuhanyzik,a gyerekkel picit jatszik,elaltatjuk közösen,majd együtt felrevonulunk?
Egyebkent lehet irni ide barmit is,mar nem erdekel.Eddigi valaszokat köszönöm.Tegnap egy olyan hölggyel beszeltem,aki ismeri paromat gyerekkoratol,es engem is evek ota.
Söt a ferje a parom legjobb baratja.
Ö azt mondta,ne bizzak meg egy feriban sem,meg a sajatomban sem.Es keptelenseg hogy 4 honapig szex nelkül kibirja,max lehet nem törtent eddig semi,csak sms-t elküldte de nem lett belöle ingyen szex,de ezek utan mar magamtol eszrfogom venni az igazsagot.Tehat elöbb vagy utobb ugyis kiderül parom felre akar lepni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!