Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre az sms-re hogy reagälsz?

Erre az sms-re hogy reagälsz?

Figyelt kérdés

Hallo,x.y. vagyok,egy etteremben ülök,most olvasom az ujsagban a hirdetesedet,szabad kerdeznem:

-csinÄlod ingyen is,es mennyi diös vagy?

Szoval ezt talaltam a parom telefonjaban.Azt mondta nem ö irta,hanem a baratja..

De a baratja irna az ö neveben?

Nem tudom mit gondoljak,miert nem törölte ki,komolyan nem ö irta -e...

Ti ezek utan hogy reagalnatok?

Egyenlöre nem rendeztem semmi veszekedest,nyugodt vagyok,de nem tudom,most mit higyjek....

A baratjat nem tudom elerni...Meg lehet mar összebeszeltek,hogy a baratja magara vallalja...

Ja hazasok vagyunk,fiatal hazasok,van közös gyerekünk is

2009. dec. 29. 14:17
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is egy könnyűvérű nő volt. Még 15évesen se poén megkérdezni egy prostitól, hogy vállalnád-e ingyen, mert egyértelmű, hogy nem, és ezen ő se fog röhögni, nem fog visszaírni, semmi ilyesmi, szerintem ez prostinak írt. Azért kérdezték meg, mert egy könnyű vérű nő hirdetett valószinűleg, de nem tudták biztosra, hogy kér-e valamit, mert általában ilyen stílussal prostik szoktak, de ma már nem ritka az sem, ha valaki ingyen teszi. Ha a férjed barátja írta volna, neki miért lenne poén a férjed nevét írni? Találkoznak, mert nyilván ez a cél, és aztán az ő nevét mondaná? Mondhatná a sajátját is, gondolom nem kell teljes nevet mondani, vagy bármilyen nevet kitalálhatna, ez egyáltalán nem poénos.
2009. dec. 29. 16:41
 42/59 anonim ***** válasza:
45%
#nem prostinak
2009. dec. 29. 16:42
 43/59 anonim ***** válasza:
81%

(nem olvastam végig a hozzászólásokat)

Néhány újság hirdetéseit fölnyomják a netre is

(a netes hirdetések közé, talán automatikusan)

szóval írd be a google keresőjébe a telefonszámát több féle formátumban pl. egybe írva, szünetekkel, - jellel.

És ha talál valami konkrétat....

2009. dec. 29. 17:05
 44/59 anonim ***** válasza:
95%

Aki bunkózni akar az ne ide irkáljon menjen egy chat szobába és ossza ott az észt!

Egy négy hónapos gyerekhez igenis fel kell kelni éjjelente és sokszor azt sem tudod miért sír,de akkor is ott kell lenni vele és uram bocsá,hogy nincs kedve a szexhez.

Leírta,hogy mit keresett a párja telefonjában. Szerintem ez nem bunkóság volt.

Mégis úgy vélem,hogy csak szórakozott a haverjával, nem hiszem,hogy meg szeretne csalni, vagy megcsalt volna. Bár gyanús,hogy a haverjára próbálta meg rákenni,de te ismered a férjed te tudod,hogy félre lépne-e. Pénzt nem adna ki érte ezt már látjuk, tehát szerintem túl sok energiát sem fektette bele abba,hogy megfektessen egy csajt (ha egyáltalán akarja).

Szóval én nem aggódnék a helyedben, nem hívnám fel a barátját, mert akkor nyíltan bevallod,hogy nem bízol a férjedben hanem megkérdezném tőle,hogy drágám csak hülyeségből küldted az smst vagy tényleg szeretnél egy másik nővel szexelni? Látni fogod rajta ha hazudik vagy sunyít.

2009. dec. 29. 17:29
 45/59 anonim ***** válasza:
86%
Előző válaszolónak teljesen igazat adok! Mért kell beszólogatni a másiknak? Gondolkodjatok,mielőtt mondtok/írtok bármit is! Nektek biztosan nincsen gyereketek... :S
2009. dec. 29. 17:34
 46/59 anonim ***** válasza:
91%

én is beleolvasok a párom telefonjába. nálunk nem tabutéma egymás telefonját nézegetni, szoktam használni az övét is mindenre. ugyanúgy egymás levelezőrendszerét, iwiwjét. szerintem meg így normális egy kapcsolat, nem is értem meg azt, aki felháborodik azon, hogy belenézett. más pároknál ez nem természetes? mert nekem nagyonis, semmi titkolnivalóm nincsen.

másrészről mindegy, hogy otthon mi van, akkoris gáz k*rváknak irogatni. aki ezt megérti, na az is hasonló szinten van.

aki meg ennyire szeret rugdalózni, nos...ne is foglalkozz vele, sem jómodorért, sem intelligenciáért nem állt kétszer sorba. sőt, egyszer se.

2009. dec. 29. 17:49
 47/59 anonim ***** válasza:
33%
ha van közös gyereketek akkor mond meg a gyereknek,hogy az apjával nem jöttök ki.Az okát nem feltétlenül kell megmondani.Ami a férjedet illeti a nagyon idegesít az ügy keress fel egy kapcsolat intéző pszchihologust!Ha meg nem idegesít v.nem akarsz balhét akkor mond meg neki,hogy felejtsük el az egészet!
2009. dec. 29. 18:59
 48/59 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Ez biztosan vicc. Nézd, valószínű, hogy egy prostituált nem fogja ingyen csinálni, a haverja egyszerűen poénkodott. Szerintem pont azért nem törölte ki, mert egy egyszerű vicc. Ha vaj lenne a fején, ne félj kitörölte volna. Biztosan nem csal meg.
2009. dec. 29. 19:59
 49/59 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem semmi nem utal arra, hogy alacsony a férje IQ-ja. Egy ártatlan vicc miatt??? Ugyan már. Ennyi erővel az is válóok ha valakire azt mondja a férj, hogy "szép nő". Biztos vagyok benne, hogy vicc...meg sem fordulna a fejemben, hogy komoly. A másik meg az, hogy még én is röhögnék rajta. Nem tudom mi olyan borzasztó akkor, ha tényleg csak egy ártatlan poén volt.
2009. dec. 29. 20:08
 50/59 anonim ***** válasza:
39%
de ez most olyan hogy akkor minden pasi akinek a nője gyereket szül nélkülöznie kell a szexet? azért 4 hónap alatt 1-2x megerőltethetted volna magad, ha csak a párod kedvéért is...ha minden nő ilyen lenne hogy gyerek mellett nuku szex, már minden pasi csalná a feleségét...
2009. dec. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!