Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre az sms-re hogy reagälsz?

Erre az sms-re hogy reagälsz?

Figyelt kérdés

Hallo,x.y. vagyok,egy etteremben ülök,most olvasom az ujsagban a hirdetesedet,szabad kerdeznem:

-csinÄlod ingyen is,es mennyi diös vagy?

Szoval ezt talaltam a parom telefonjaban.Azt mondta nem ö irta,hanem a baratja..

De a baratja irna az ö neveben?

Nem tudom mit gondoljak,miert nem törölte ki,komolyan nem ö irta -e...

Ti ezek utan hogy reagalnatok?

Egyenlöre nem rendeztem semmi veszekedest,nyugodt vagyok,de nem tudom,most mit higyjek....

A baratjat nem tudom elerni...Meg lehet mar összebeszeltek,hogy a baratja magara vallalja...

Ja hazasok vagyunk,fiatal hazasok,van közös gyerekünk is

2009. dec. 29. 14:17
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
77%

Szia, a parodnak valoszinu szexhianya van, ezert kell neki mas no. Na de hogy egy ismeretlenhez elmenne? Ez durva. Magyarazd meg neki, hogy neked nem kell semmilyen szexualis betegseg es szerintem neki sem. Hiaba huzna kondomot, akkor is az a no napi tobb ferfival van, mindenfele nemzetiseguvel. Mert kulfoldon eltek, ugye?

Miert nincs szex? Megromlott a kapcsolatotok amiota megszuletett a baba? Lehet hogy kicsit szules utani depresszioban szenvedsz, segitsegre van szukseged. A parod nem segit neked, mert olyan, mint a legtobb ferfi, onzo! Csak sajat magat szereti, csak sajat maga erdekli.

Ha tudsz utazz haza a szuleidhez a kicsivel, kapcsolodjal ki. Aztan probalj meg a sajat labadon allni, ne fuggjel tole anyagilag. Most ne valjal el tole, hiszen egyedul a kicsivel nagyon nehez lenne. De beszelj a fejevel, normalisan es ne veszekedjel vele! Mondd meg neki, hogy ne tegye tonkre a csaladot, a te eletedet, a gyereket se!

Amugy te miert nem kezdemenyezed a szexet, nem kivanod a parodat? Bunkon viselkedik veled, vagy miert nem kivanod?

Kerd meg hogy segitsen neked a haztartasban es a baba korul, mert egyedul nagyon nehez mindent rendezned.

Ha en talalnek ilyen sms-t, nagyon merges lennek, es megmondanam neki, hogy hagyja abba a nozest, gondolkodjon, hogy mi a fontosabb neki. A csaladja, a gyereke, vagy a kur.. no akitol meg nemi betegseget is hazahozhat. Es ezert meg fizetni is?! Mert melyik no fekszik le ingyen? Aki ujsagban hirdeti magat az a no ebbol el, tehat nem ingyenes.

Gondolom, hogy erezted mar hogy valami gaz van, ezert is nezted meg a telefonjat.

Sajnalom hogy egy ilyen onzo, jellemtelen alakkal hozott ossze a sors, de vigasztaljon az, hogy nem vagy egyedul es a legtobb ferfi ilyen!!!

2009. dec. 29. 15:18
 32/59 anonim ***** válasza:
60%
Most kit érdekel emberek hogy megnézte? NA BUMM! Ez még mindig kevésbé etikátlan mint amit a férje művelt vele. Én azt csinálnám, ha dolgozik összepakolok, elmegyek üzenet nélkül egy szállodába pár napra, de vele tartanám a kapcsolatot csak nem mondanám meg hol vagyok... aztán ha a pasi ideges lesz, akkor meg valószínű qrvához fog menni, követném és lebuktatnám
2009. dec. 29. 15:20
 33/59 anonim ***** válasza:
44%

Először nézz magadba, utána reagálj bárhogyan is. Az,hogy gyereked van, nem jelenti azt, hogy a férfit így okkal hanyagolhatod el. Ha szeretsz valakit, akkor elméletileg nem vagy fáradt hozzá,hisz pont vele pihensz meg és vágysz rá. Ha másnál keresi, amit tőled nem kap meg, ne ő legyen az elsődleges hibás.

És igen, rohadt pofátlan dolog olvasgatni mások sms-eit.

2009. dec. 29. 15:23
 34/59 anonim ***** válasza:
92%

Miután elolvastam, a kérdést, és a válaszokat-úgy gondolom, Te csak vársz.

Nemigazán tudom, hogy mire, vagy Kire?

Gondolod, hogy ebből a helyzetből, csakis javulni fogtok? Ha már eddig jutottatok, megnyugtatlak, ez csak rosszabb lesz.

Én, hidd el, nem rosszindulatból, tapasztalatból írom, elzavarnám,: menj oda, ahhoz, aki eddig is fontosabb volt, mint Én, mert úgy érzem, ezek alapján, míg Te a pici babával foglalatoskodtál, hát, Ő, mással.... Most miért változna, javulna a helyzet?

Ha egyszer megtette, mi tartja vissza attól, hogy máskor is megtegye? Honnan tudod, hogy ezelőtt, mennyit hazudott Neked - mert ha nem az sms, akkor éltek BOLDOGAN, tovább.... Én ebben a pillanatban kirúgnám, ( ne csak az otthon melege, a családi fészek kényelmét lássa Benned, mert ezzel is lealacsonyít Téged, mert arra jó vagy hogy főzzél, mossál rá, másra már nem vagy TÖKÉLETES NŐ?) menj, ha menni akarsz, nem sajnálnám, mert Ő sem sajnál Téged, és akkor sem sajnálna, ha ott enyelegne, ki tudja?, már hányszor, meg is tette,?, aki menni akar, úgyis megy, és ha eddig nem tudtad megfogni, - hidd el, szívemből írom:- ezután sem fogod, SEMMIVEL.

Ha most megbocsátást választod, azzal csak a homokba dugod a fejed, elnézed neki már előre a következő hülyeségét, tudni fogja, hogy szabad, Te tudod, de ezzel csak az időt húzod, de felteszek egy kérdést:

Ha élhetsz boldogan, miért élsz boldogtalanul???

2009. dec. 29. 15:29
 35/59 anonim ***** válasza:
60%
Mi az hogy fiatal házassoknál nincs sex?? Te jó ég, egy baba nem ok erre. Mit gondoltál, a pasiknak szükségük van rá. Valószinűleg Te is csak a babáddal foglalkozol, elhiszem hogy fáradt vagy, de Neked sincs szükséged rá? ezt már nehezebben hiszem el. Amugy mennyi idős a babád?
2009. dec. 29. 15:30
 36/59 anonim ***** válasza:
82%

Nem ertem, miert banjak egyesek a kerdezot.

Miert kell a nonek egy hazi cselednek lenni? Miert kell egy nonek mosni, fozni, takaritani, a ferjet a meleg vacsoraval varni, a tiszta, vasalt inget kikesziteni......stb. es a kozos gyereket egyedul ellatni, gondozni, rendezni?!

Ezek utan a ferfi hazajon a melobol, es egy ude, kedves, csinos, szexi feleseg fogadja ot, ugye? Aki azonnal agyba bujik es szexel.

A nonek non-stop szolgalatot kell teljesiteni, mindig fittnek kell lennie, es a ferfi hol marad? O miert nem segit be a hazimunkaba, a gyereknevelesbe? Ot miert csak kielegiteni kell??? Egy ferfinek a 8 oras munkahely utan miert nem kell mar mast csinalnia? A no miert egy rabszolga, a ferfinek meg miert szabad mindent megtennie?

A ferfi amikor hazaer a munkabol miert nem segit otthon mindenben? O miert ul le es nezeget szexhirdeteseket mikozben a no foz vagy az inget vasalja (hogy masnap hemperegni tudjon menni a ferje)?

Akkor kivel van a problema?

2009. dec. 29. 15:38
 37/59 A kérdező kommentje:

4 honapos a gyermekem.

Nem tudtam hogy masoknal pofatlansag a ferj telefonjat megnezni.Nalunk nem az,soha sem dugtuk egymas elöl,hisz azert vagyunk hazsaok,mert nem titkolunk semmit,legalabbis egy normalis kapcsoltaban.Nem ellenörzes kepp neztem meg az sms-ket....

Nem szokasom.Veletlenszerü volt.Csak most vagy vicc vagy lebukott....

Es meg igy is örüljön hogy nem kiakadtam....Nem kertem szamon,csak megemlitettem neki...

Mas nö mar reg kidobta volna...

Bizony lehet szexhianya van,volt...

Nekem egyenlöre nincs 4 honapos gyermek mellett kelek ejjelente,nincs energiam,eröm szexre gondolni...

Parom a nappaliban alszik,ha faradt,neki nem kell a gyerekhez kelnie....

Nem tartom kötelessegemnek hogy non stop talpon legyek,szexre is.Egyenlöre a gyerek az elsö.Meg eleg kicsi

2009. dec. 29. 15:56
 38/59 anonim ***** válasza:
60%
EGy prostitól megkérdezné valaki, hogy "csinálod ingyen is"? Szeritnem csak valami hülye viccről van szó...
2009. dec. 29. 16:12
 39/59 anonim ***** válasza:
53%

szerintem egy könnyűvérű lány hirdette magát társkeresőn, tehát nem prosti volt.

neked jó a nyitott házasság?

váljék egészségedre!

2009. dec. 29. 16:29
 40/59 anonim ***** válasza:
80%
Hát, nagyon könnyűvérűnek kell lennie akkor, ha be lehessen nála vágodni a "csinálod ingyen is" dumával...
2009. dec. 29. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!