Erre az sms-re hogy reagälsz?
Hallo,x.y. vagyok,egy etteremben ülök,most olvasom az ujsagban a hirdetesedet,szabad kerdeznem:
-csinÄlod ingyen is,es mennyi diös vagy?
Szoval ezt talaltam a parom telefonjaban.Azt mondta nem ö irta,hanem a baratja..
De a baratja irna az ö neveben?
Nem tudom mit gondoljak,miert nem törölte ki,komolyan nem ö irta -e...
Ti ezek utan hogy reagalnatok?
Egyenlöre nem rendeztem semmi veszekedest,nyugodt vagyok,de nem tudom,most mit higyjek....
A baratjat nem tudom elerni...Meg lehet mar összebeszeltek,hogy a baratja magara vallalja...
Ja hazasok vagyunk,fiatal hazasok,van közös gyerekünk is
Gondolkodj el,ingyen szexszet akar a prostitól?
Ez kb olyan amikor felhívják a Kis lakást,hogy cserélje nagyobbra.Egyszerűen baromkodtak.
Hú, kemény dió...
Valószínű én is kiakadnék. Csak gondolkozz. Szokott a férjed vendéglőben üldögélni? Szokott újságot olvasni? Nem emlékszel a számra? Csak mert ha otthon az akkori újságok közt megtalálhatnád a számot,ne adj isten még be is jelölte a hirdetést, akkor esélyes, hogy a férjed volt.
Próbáld valahogy csellel kiszedni belőle az igazságot, de szerintem a baráttal nem sokra mennél, hiszen valószínű magára vállalná,csakhogy mentse a férjed.
Szerintem amúgy a férjed lehetett, hiszen az ő neve szerepel az sms-ben...:(
!$.$/-ES;+IDIOTA SEG:GFEJ+
Miert assam magam el,nem dugiba neztem a telefonjat,elötte neztem,mert sms-t vartam anyamtol,es ha jlön valami azt nem jelenti be soha..ha a bejövöt neztem,a kimenöt miert ne?
Nincs szex néhány hónapja???????? Mi van??? Akkor meg miért lepődsz meg? Ugyanmár, egyértelmű...
Nem nézed ki belőle, hogy megcsalna? Alamuszi nyuszi esete. Akkor szerinted magába folytja a szexuális vágyait? Sajna valszeg ő is szexre vágyik, mint minden más férfi, és mivel tőled nem kapja meg, egyértelműen máshoz fordul.
Bizony nincs szex,megkaphatna,de nem ugrok rä.Ö meg nem kezdemenyez...Van egy kicsi gyermekem,örülök ha arra van energiam..
Nemhogy meg en kezdemenyezzek.Lehet emiatt felre lepett,nem zarom ki.
szerintem tuti nem komoly az egész...hogy lehetne már prositól ilyet kérdezni hogy ingyen vállalja e? ők ebből élnek...
szerintem hidd el hogy poén volt az egész, hogyha annyira komoly lenne, lett volna annyi esze h törli az sms-t. nyilván azért nem törölte, mert nincs mit rejtegetnie előtted.
ha a bejövöt neztem,a kimenöt miert ne?
Mert nem tartozik rád. Hiába pontozol le, nem érdekel; attól még, hogy a párod, nincs jogod elolvasni az üzeneteit. Szerintem állati gáz, ha valaki ennyire nem képes megbízni a másokban. Az is gáz, ha megcsal téged, de ha nem tudsz megbízni benne, akkor nem is csodálom, hogy te sem vagy elég jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!