Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre az sms-re hogy reagälsz?

Erre az sms-re hogy reagälsz?

Figyelt kérdés

Hallo,x.y. vagyok,egy etteremben ülök,most olvasom az ujsagban a hirdetesedet,szabad kerdeznem:

-csinÄlod ingyen is,es mennyi diös vagy?

Szoval ezt talaltam a parom telefonjaban.Azt mondta nem ö irta,hanem a baratja..

De a baratja irna az ö neveben?

Nem tudom mit gondoljak,miert nem törölte ki,komolyan nem ö irta -e...

Ti ezek utan hogy reagalnatok?

Egyenlöre nem rendeztem semmi veszekedest,nyugodt vagyok,de nem tudom,most mit higyjek....

A baratjat nem tudom elerni...Meg lehet mar összebeszeltek,hogy a baratja magara vallalja...

Ja hazasok vagyunk,fiatal hazasok,van közös gyerekünk is

2009. dec. 29. 14:17
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagy egyedül. Énis kibuknék ha az én párom telefonjába találnák ilyet. Valahogy mégis próbáld elérni a haverját és tőle is kérdezd meg, a szemén vagy a beszédén észrelehet venni, hogy kamuzik-e vagy sem, bár igaz ez nem mindig jön be :S

azt javaslom hivd fel azt az illetőt aki az sms-t irta neki és tőle kérdezzges hátha ő nem tud semmiről és elszolja magát vagy hasonlo.

2009. dec. 29. 14:23
 2/59 anonim ***** válasza:
86%
az elküldött vagy a beérkezettek között?
2009. dec. 29. 14:24
 3/59 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom akkor a telefonszáma van megadva. Én irnék valmi telefonrol hasonló üzenetet neki, igy valahogy csak megbukna a dolog ki ir vissza, miko és mit.

Szerezz be egy másik mobilt vlakitöl kérd el kölcsön, ugyis válaszolni fog valaki, valamit.

/Ha jol értelmezem az van hogy van egy ujsághirdetés aminél a párod száma van megadva, és a barátod a hirdetö ? Legalább is a párod ezt mondja !?/

2009. dec. 29. 14:24
 4/59 anonim válasza:
75%

Ha a barátja tette, akkor szép kis barát!

De nem hiszem, hogy ő volt.

Egy házas, gyerekes pasinál intelligenciahiányra utal ez a fajta viselkedés.

14 éves kölyköknél, akik a poén kedvéért csinálják és aztán jót röhögnek, az ok, de ez?

Jobb lett volna előbb gondolkodni, hogy ki mellett ragadnál le, mint utóbb.

Mindenesetre ne hagyd magad hülyének nézni és ne dugd a homokba a fejed, mert ha ezt teszed, lesznek ennél cifrább dolgok is, a helyzet nem fog normálissá válni!

2009. dec. 29. 14:27
 5/59 anonim ***** válasza:
97%
Akár fogadott akár küldött üzi a címzett telszámát mutatja. Én is írnék neki, vagy megkérném egy fiú ismerősömet akiben megbízok, hogy hívja fel.
2009. dec. 29. 14:28
 6/59 anonim ***** válasza:
94%
Hú ez necces.Lehet hogy tényleg csak a haverja szórakozott.Te ismered a párod.Ha tényleg gyanakszol nézz rá egy kicsit.Gyakran jár el ide-oda kamu indokkal?Nem árt megnézni néhány hasonló újságot a hírdetéseknél.Ha gyakran vesz magának ezt az akkor miből?nem árt kamutelefonokkal lecsekkolni a munkahelyén.Figyeld a mobilját jön e még üzenet és mit mond rá.Vagy te is küldhetsz egy ismeretlen számról üzenetet mondjuk egy barát nevében aki tárgyalna vele.Feltéve ha tényleg igaz.Azért kicsi rá az esély.
 7/59 anonim ***** válasza:
98%

Nem, szerintem az van, hogy az elküldöttekben találta a párja telefonjában ezt a mentett sms-t, ami egy szexet hirdető nőcinek szólt.

Hát szerintem is kérdezd meg a párod barátját is. Mindenképp.

8/59 anonim ***** válasza:
96%

Még azt sem értitek mi történt... A párja írta az sms-t valakinek! Tehát a párja olvasta a hírdetést, és reagált rá! Kamu, hogy a barátja írt, én nem venném be. Én legalábbis nem hagynám, hogy bármelyik haverom az én számomról kurv@zzon...

A baráttal meg nyilván összebeszéltek... És hát ugye ott a mondás is... madarat tolláról...

2009. dec. 29. 14:29
 9/59 anonim ***** válasza:
93%

14:28 vagyok

az xy helyett a barátod vagy a barátja neve volt? ez is lényeges lehet talán...

10/59 anonim ***** válasza:
86%
én először vennék egy feltöltős sim kártyát,és "válaszolnék" a párom hirdetésére,(de addidg is ne veszekedj vele otthon,tégy úgy,mintha túlléptél volna a dolgon)ki fog derülni,h hazudott vagy nem..
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!