Erre az sms-re hogy reagälsz?
Hallo,x.y. vagyok,egy etteremben ülök,most olvasom az ujsagban a hirdetesedet,szabad kerdeznem:
-csinÄlod ingyen is,es mennyi diös vagy?
Szoval ezt talaltam a parom telefonjaban.Azt mondta nem ö irta,hanem a baratja..
De a baratja irna az ö neveben?
Nem tudom mit gondoljak,miert nem törölte ki,komolyan nem ö irta -e...
Ti ezek utan hogy reagalnatok?
Egyenlöre nem rendeztem semmi veszekedest,nyugodt vagyok,de nem tudom,most mit higyjek....
A baratjat nem tudom elerni...Meg lehet mar összebeszeltek,hogy a baratja magara vallalja...
Ja hazasok vagyunk,fiatal hazasok,van közös gyerekünk is
Én úgy értelmezem,hogy a pasi olvasott egy hirdetést és arra reagált és ez a kimenő üzik közt volt.Jól gondolom? Tehát szeretne eltölteni egy pásztorórát egy hivatásossal...és azzal védekezik,hogy nem ő írta hanem a haverja (mert nem volt a kártyáján pénz vagy nemtudom)
Hát én biztos nagyon kiakadnék,és felhívnám a számot vagy írnék neki.A párod tuti nem vallaná be ha ő volt.
Ja es a parom neve szerepelt,tehat nem ertem,ha haverja irja,miert a parom nevet hasznalja???????????????
Igen ingyen szexet akart.....
De tagadja....:(Meg nekem nincs most telefonom,tönkrement...
Es mar kitörölte a szamot,mielött kiirtam volna..
"felhívnám, vagy írnék neki" Kinek a kurv@nak???
Gyerekek nincs mit csinálni. A barát letagadja, a pasi letagadja, a kurv@t meg minek hivogatni?
Jó nagy smucig lehet a pasid! :D Sms-t küld a kurv@nak, hogy ingyen vállalja-e :) A LÁMA
Ha ekkora majom, akkor még azt is elhiszem, hogy odaírja a saját nevét. És egyben ez lehet az egyetlen gyanús pont is. Én tuti nem írnám oda az igazi nevem. Szóval lehet, hogy a haverja poénnak szánta, hogy a csávó telefonjáról írt egy sms-t és még a nevét is odaírta :)
14:33-as ez az...
Egy prosti napi 40 sms-t kaphat...Honnan tudja miröl beszelek.
A barat meg barat.Ugyse mondanä meg...De ezek utan mit csinaljak?
Pakoljak,valjak,vagy egyszerüen nyitott hazassagot eljek ezek utan.Vagy veregessem meg a vÄllÄt,hogy ügyes ...?ß???
14.33 vagyok. Igen sajnos, nem sokat tudsz tenni... Az igazság odaát van :) Meg ugye ha sms-t írt, akkor minek hívni a kurv@t??? Ő honnan tudná, hogy ki írta? :S Sok okos hozzászólás van itt...
Nézz magadba, és a házasságotokba, tedd fel a kérdést, hogy van-e rá sansz, hogy kurv@zzon. Kurv@zott-e valaha. Milyen ember? Van-e szex köztetek elég gyakran, és jó-e? Vannak-e konfliktusaitok, és ha igen, milyenek? Csalt-e már meg, stb.
Ha ezeket megvizsgálod, és őszinte vagy magadhoz, akkor simán el tudod dönteni, hogy ő írta-e, vagy sem.
Nincs szex nehany honapja.De nem tudom kinezni belöle hogy megcsal...Most meg...
Hat itt csak lebuktatni lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!