Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre az sms-re hogy reagälsz?

Erre az sms-re hogy reagälsz?

Figyelt kérdés

Hallo,x.y. vagyok,egy etteremben ülök,most olvasom az ujsagban a hirdetesedet,szabad kerdeznem:

-csinÄlod ingyen is,es mennyi diös vagy?

Szoval ezt talaltam a parom telefonjaban.Azt mondta nem ö irta,hanem a baratja..

De a baratja irna az ö neveben?

Nem tudom mit gondoljak,miert nem törölte ki,komolyan nem ö irta -e...

Ti ezek utan hogy reagalnatok?

Egyenlöre nem rendeztem semmi veszekedest,nyugodt vagyok,de nem tudom,most mit higyjek....

A baratjat nem tudom elerni...Meg lehet mar összebeszeltek,hogy a baratja magara vallalja...

Ja hazasok vagyunk,fiatal hazasok,van közös gyerekünk is

2009. dec. 29. 14:17
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
87%
Hű mennyi 14:28 lett :)
2009. dec. 29. 14:30
 12/59 A kérdező kommentje:
A kimenö sms között van.Ö reagalt hirdetesre.Szoval prostitualt hirdetesere..
 13/59 anonim ***** válasza:
94%

Én úgy értelmezem,hogy a pasi olvasott egy hirdetést és arra reagált és ez a kimenő üzik közt volt.Jól gondolom? Tehát szeretne eltölteni egy pásztorórát egy hivatásossal...és azzal védekezik,hogy nem ő írta hanem a haverja (mert nem volt a kártyáján pénz vagy nemtudom)

Hát én biztos nagyon kiakadnék,és felhívnám a számot vagy írnék neki.A párod tuti nem vallaná be ha ő volt.

14/59 A kérdező kommentje:

Ja es a parom neve szerepelt,tehat nem ertem,ha haverja irja,miert a parom nevet hasznalja???????????????

Igen ingyen szexet akart.....

De tagadja....:(Meg nekem nincs most telefonom,tönkrement...

Es mar kitörölte a szamot,mielött kiirtam volna..

2009. dec. 29. 14:32
 15/59 anonim ***** válasza:
94%

"felhívnám, vagy írnék neki" Kinek a kurv@nak???

Gyerekek nincs mit csinálni. A barát letagadja, a pasi letagadja, a kurv@t meg minek hivogatni?

2009. dec. 29. 14:33
 16/59 anonim ***** válasza:
88%

Jó nagy smucig lehet a pasid! :D Sms-t küld a kurv@nak, hogy ingyen vállalja-e :) A LÁMA

Ha ekkora majom, akkor még azt is elhiszem, hogy odaírja a saját nevét. És egyben ez lehet az egyetlen gyanús pont is. Én tuti nem írnám oda az igazi nevem. Szóval lehet, hogy a haverja poénnak szánta, hogy a csávó telefonjáról írt egy sms-t és még a nevét is odaírta :)

2009. dec. 29. 14:36
 17/59 A kérdező kommentje:

14:33-as ez az...

Egy prosti napi 40 sms-t kaphat...Honnan tudja miröl beszelek.

A barat meg barat.Ugyse mondanä meg...De ezek utan mit csinaljak?

Pakoljak,valjak,vagy egyszerüen nyitott hazassagot eljek ezek utan.Vagy veregessem meg a vÄllÄt,hogy ügyes ...?ß???

2009. dec. 29. 14:36
 18/59 anonim ***** válasza:
96%

14.33 vagyok. Igen sajnos, nem sokat tudsz tenni... Az igazság odaát van :) Meg ugye ha sms-t írt, akkor minek hívni a kurv@t??? Ő honnan tudná, hogy ki írta? :S Sok okos hozzászólás van itt...

Nézz magadba, és a házasságotokba, tedd fel a kérdést, hogy van-e rá sansz, hogy kurv@zzon. Kurv@zott-e valaha. Milyen ember? Van-e szex köztetek elég gyakran, és jó-e? Vannak-e konfliktusaitok, és ha igen, milyenek? Csalt-e már meg, stb.

Ha ezeket megvizsgálod, és őszinte vagy magadhoz, akkor simán el tudod dönteni, hogy ő írta-e, vagy sem.

2009. dec. 29. 14:39
 19/59 anonim ***** válasza:
94%
Én is nagyon ledöbbennék ilyesmin. Az is biztos, hogy ezután megrendülne a bizalmam. Innentől kezdve egy kapcsolat már nem stabil. Az, hogy egy prostinak szólt az SMS, kicsit "vigasztaló", mint ha egy állandó eltitkolt nő lenne...., de mégis....
2009. dec. 29. 14:40
 20/59 A kérdező kommentje:

Nincs szex nehany honapja.De nem tudom kinezni belöle hogy megcsal...Most meg...

Hat itt csak lebuktatni lehetne...

2009. dec. 29. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!