Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyra nem vett semmit....

Karácsonyra nem vett semmit. Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk együtt, és idén se a szülinapomra se Karácsonyra nem vett nekem semmit. Én azt hittem titkolozik azért hallgat amikor odaadtam az ajándékát de azért mert ő nem vett semmit.

Azt mondta nem volt pénze, nade cigire futotta, arra volt.

Nem nagy ajándékra vágyom, csak egy szem cukornak is örültem volna, ha nagyon akar akkor vesz valamit, nekem ne mondja hogy saját keresetből enm futja.

Ugyanez volt a születés napomon, akkor se kaptam semmit, nincs rá pénzem, akkor is ez volt a válasz.

Szerintetek mit tegyek? Hagyjam el?

2009. dec. 28. 18:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
34%
Ha NEKED az AJÀNDÈK a fontos, akkor igen.
2009. dec. 28. 18:40
 2/24 A kérdező kommentje:

Olvasd már el újra, nem az a fontos csak irtó ciki volt hogy én készültem ő meg ionkább elfüstölte az ajándékom.

Ha szeretek valakit akkor igenis meglepem, vagy tévedek?

2009. dec. 28. 18:41
 3/24 anonim ***** válasza:
41%
Nem az ajándék a fontos, de te miért veszel Neki?
2009. dec. 28. 18:42
 4/24 A kérdező kommentje:

Mert szeretem.

És mert szeretem szeretem meglepni is, és Karácsonykor pont ez a szokás.

Ezek szerint te se vettél vagy kaptál semmit.

2009. dec. 28. 18:44
 5/24 anonim ***** válasza:
80%

Nem feltétlenül van igazad kedves első válaszoló. Hát elég szomorú, hogy nem vett vagy készített neked semmit. És most már 3 éve csinálja ezt veled. Meg tudlak érteni, én nem haboznék, tovább, dobnám!!!!

Azért mondom ezt, mert ez is azt bizonyítja, hogy nem törődik, nem figyel oda rád kellőképpen!!!

2009. dec. 28. 18:44
 6/24 anonim válasza:
83%
Szerintem sem feltétlenül a kérdezőt kell lehurrogni amiért szertne egy párszáz forintos jelképes ajándékot. Főleg,hogy ő vett (vett szülinapra is), és a párjával és meg sem beszélték ,hogy pénzszűke miatt nem ajándékoznak. Nem az a lényeg hogy neki az ajándék a fontos, szerintem nem is ez jött le.Egy beszélgetést még megér azért szerintem.
2009. dec. 28. 18:54
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát csak az ajándék hiánya miatt ne.Furcsa,de vannak ilyen férfiak.Csak rosszabbra számíts.

De ha az elhagyás eszedbe jutott,akkor más baj is van!!Ugye???

2009. dec. 28. 18:57
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 18.44, abszolult egyetértek! Ha valaki szeret valakit /s nyílván nem az ajándékáért!!!/ igen is illik már előre készülnie az alkalomra. Nem is értem, ez miért nem magától értetődő.
2009. dec. 28. 18:58
 9/24 anonim ***** válasza:
az hogy szülinapra nem kaptál ajándékot, azt furcsállom, de viszont a karácsonyit szerintem beszéljétek meg előre hogy akkor most legyen ajándékozás vagy sem, és akkor te sem kerülsz kellemetlen helyzetbe
2009. dec. 28. 19:11
 10/24 anonim ***** válasza:
Ha nincs is penze,ne hangoztassa es nezzen korul mert apropenzert is lehet kapni (egy csomag cigi araert)olyasmit aminek oromet szerezhetett volna.Kisfiamtol szulinapomra egy uveg viragot kaptam amit apropenzert vett megis tobbet ert barminel.Ez a veg jele,sajnos.
2009. dec. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!