Jogos ez a kérés az exfeleség részéről?
Párommal egy éve vagyok együtt, másfél éve váltak el a nejével.
Anno megelőlegező szocpolt (vagy mit) vettek fel, és a váláskor derült ki, hogy valami papírt nem adtak le időben, és emiatt közel 700ezres büntetést kell fizetniük. Eddig húzódott az ügy, most állapította meg a bank a büntetés összegét.
Az exnej megkérte a páromat, hogy fizesse ki ő egyedül, az én kedves párom pedig egy árva szó nélkül beleegyezett ebbe.
Jogos ez a kérés az exnej részéről? Szerinte ő nem hibás abban, hogy aláírt valamit anélkül, hogy rendesen átolvasta volna.
Én nagyon dühös vagyok a páromra, amiért belement ebbe, ő meg nem is érti a felháborodásom okát.
"kérdező egy több milliós befektetésről van szó az ő 'üzletük' nem a tiéd"
Ezt próbáltuk többen is megértetni vele, de nem fogja fel.
Sárkányölő Szent Györgyként "védi" a férfit, illetve inkább a pénzét.... Azt a pénzét, amihez semmi, de semmi köze nincs.
Elindult a lavina, vajon kinek van igaza.
A vicc az egészben az hogy még a kérdező se tudja mit akar és miért vannak ezek a dolgok, és tőlünk várja a választ mikor mi még úgy se tudjuk, mert mindenki mást mond.
Igazából a párod s exneje között volt egy idamikája, menete a dolgok intézésének. Ezt a gyakorlatot követi a párod vele szemben most is.
Ez lehet nem tetszik de ez s sok más apróság is hozzájárult már külön vannak.
Te mint harmadik fél ha kérdezi a párod tanácsot, véleményt tudsz adni neki de nem dönthetsz ebben mert rákényszerítenéd ugyanúgy az akaratot nem fair módon mint amilyennek most az exnejet látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!