Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos ez a kérés az exfeleség...

Jogos ez a kérés az exfeleség részéről?

Figyelt kérdés

Párommal egy éve vagyok együtt, másfél éve váltak el a nejével.

Anno megelőlegező szocpolt (vagy mit) vettek fel, és a váláskor derült ki, hogy valami papírt nem adtak le időben, és emiatt közel 700ezres büntetést kell fizetniük. Eddig húzódott az ügy, most állapította meg a bank a büntetés összegét.

Az exnej megkérte a páromat, hogy fizesse ki ő egyedül, az én kedves párom pedig egy árva szó nélkül beleegyezett ebbe.

Jogos ez a kérés az exnej részéről? Szerinte ő nem hibás abban, hogy aláírt valamit anélkül, hogy rendesen átolvasta volna.

Én nagyon dühös vagyok a páromra, amiért belement ebbe, ő meg nem is érti a felháborodásom okát.

2014. máj. 9. 10:03
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
67%
Még jó, hogy a férjemnek nincsenek ilyen kedves barátnői. Nem hiába mondják, hogy nincs barátság férfi és nő között. Az egyik mindig többet akar. Azért így érthető, hogy az ex mért "rángatja dróton" a párodat.
2014. máj. 9. 14:33
 52/60 A kérdező kommentje:
Na, nehogy már még azért is én legyek a hibás, mert a neje megcsalta és elhagyta egy régi barátomat, és a válása után egymásba szerettünk. Álljon már meg a menet!
2014. máj. 9. 14:41
 53/60 anonim ***** válasza:
Akkor írom másképp; lehet, hogy téged akar bosszantani az ex. És sikerült is neki. Ész érvekkel próbáld meggyőzni a párodat ,hogy fizessék a közös számláról. Persze ez csak akkor sikerülhet, ha nem a gyereknek gyűjtögettek azt a pénzt.
2014. máj. 9. 14:49
 54/60 anonim ***** válasza:
Te kérdező, nem provokálásból de hány évesek vagytok? A férjed és te.
2014. máj. 9. 20:21
 55/60 anonim ***** válasza:
10%
kérdező egy több milliós befektetésről van szó az ő 'üzletük' nem a tiéd
2014. máj. 9. 20:27
 56/60 anonim ***** válasza:
64%

"kérdező egy több milliós befektetésről van szó az ő 'üzletük' nem a tiéd"

Ezt próbáltuk többen is megértetni vele, de nem fogja fel.

Sárkányölő Szent Györgyként "védi" a férfit, illetve inkább a pénzét.... Azt a pénzét, amihez semmi, de semmi köze nincs.

2014. máj. 9. 20:42
 57/60 anonim ***** válasza:
32%
Én nem értem az itt válaszolókat. Hogyne lenne köze a kérdezőnek ehhez. Ő él a párjával, most már ők vannak közös kasszán. Nem szólhat a gyerektartásba és a vagyonmegosztásba bele, de nehogy már ne lehessen véleménye a mostani anyagi ügyekhez. Ülj le a pároddal és mond meg neki, hogy gondolkozzon már el.
2014. máj. 9. 21:55
 58/60 anonim ***** válasza:
69%

Elindult a lavina, vajon kinek van igaza.

A vicc az egészben az hogy még a kérdező se tudja mit akar és miért vannak ezek a dolgok, és tőlünk várja a választ mikor mi még úgy se tudjuk, mert mindenki mást mond.

2014. máj. 9. 23:58
 59/60 anonim ***** válasza:
53%
így születnek az önálló döntések
2014. máj. 9. 23:58
 60/60 anonim ***** válasza:

Igazából a párod s exneje között volt egy idamikája, menete a dolgok intézésének. Ezt a gyakorlatot követi a párod vele szemben most is.

Ez lehet nem tetszik de ez s sok más apróság is hozzájárult már külön vannak.

Te mint harmadik fél ha kérdezi a párod tanácsot, véleményt tudsz adni neki de nem dönthetsz ebben mert rákényszerítenéd ugyanúgy az akaratot nem fair módon mint amilyennek most az exnejet látod.

júl. 24. 19:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!