Mit tennétek, ha egy közeli hozzátartozótokról kiderülne, hogy homoszexuális? - eddig minden jel az ellenkezőjére utalt. Tökéletes álca, hetero látszat élet.
Mindenki a saját szerepkörében? - gyermekére, apjára, partnerére, vagy leginkább többre is gondoljon és kérem írja le, hogy mit tenne és hogyan vélekedne egy ilyen helyzetben. - sok ilyen van, és azt hiszem az én környezetemben egy ismerősömről most fog kiderülni.
Én hetero vagyok, de több meleg titkát őrzöm. - a titok azért az, hogy megtartsuk.
A legjobb barátomról kiderült, hogy meleg és állházasságban él és a két gyereke sem az övé (nem tőle van). Tudtam, hogy fiatalon volt ilyen kitérője, de nem gondoltam, hogy számára kín egy nővel szeretkezni. Pedig, sokszor szedtünk fel nőket együtt még régen.
Amióta ez nyilvánvalóvá vált megromlott a kapcsolatunk nem keressük egymást, de nem törekedünk még kicsit sem a kapcsolat leépítésére. A baráti körben erőteljes atrocitások érik a haveromat, amióta megtudtuk a féltett titkát, e miatt nem is szeretek olyan bulikon részt venni ahol sokan vagyunk, mert a "burkiflire" elég erőteljes megjegyzéseket tesz mindenki.
Azóta a haver felköltözött Pestre, hetente 2-3 napot tölt vidéken a családjával, gondolom Pesten jobban elfogadják a másságát.
Van aki kérdezte, mi közöm hozzá. Hát annyi, hogy jó barát vagyok. Nem lelki szemetesláda, de sokszor átmeneti otthont és támaszt nyújtok olyanoknak, akik bár milyen okból saját közegükből kiüldöztetnek. Nem szólok bele. De kíváncsi vagyok mire számíthat.
Zenész vagyok, sokat dolgozok táncosokkal, és a lányok tetszenek, finoman szólva. Elvált és a válásom után megörökölt családi ház több generációs, így nem zavar ha valaki itt él.
Amúgy a srác is Budapesten él, és félek hogy vidéki rokonság hogyan fogadja.
u.i.: Ja és ezekért is nem a közegre kérdeztem. Táncos és zenész körökben, jobban elfogadóak.
Simán elfogadnám bárkiről, akár apa, testvér, barát, szomszéd... stb., kivéve ha a páromról lenne szó. Nyilván azt is kénytelen lennék elfogadni, de annak megemésztése nagyon fájdalmas lenne és sok idő. Mert akkor le kéne mondanom róla mint férfi.
Azt el tudom viszont képzelni, hogy az általad érintett személy környezete nem lesz ilyen elfogadó. Elég ha egy-két rosszindulatú, unatkozó pletykás ember van a környéken és máris tűzként fog terjedni a butaság. Sajnos!
A világ tele van ilyen magukat nagy heteró kannak előadó Titkos Ilonkákkal.
Menj csak fel egy meleg oldalra, TELE van ilyenekkel, hogy: "heteró kapcsolatban élek, de szоpnék, helyem nincsen!"
Általában a legnagyobb mélymagyar, jobbikos, Nagymagyarország-tetkós, hangosan buzіzó kanok a legnagyobb szоpógépek, ha arra kerül a sor.
Ja, és ezek NEM tekintik magukat hоmokosnak, csak élnek-halnak a fаszért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!