Mit tennétek, ha egy közeli hozzátartozótokról kiderülne, hogy homoszexuális? - eddig minden jel az ellenkezőjére utalt. Tökéletes álca, hetero látszat élet.
Mindenki a saját szerepkörében? - gyermekére, apjára, partnerére, vagy leginkább többre is gondoljon és kérem írja le, hogy mit tenne és hogyan vélekedne egy ilyen helyzetben. - sok ilyen van, és azt hiszem az én környezetemben egy ismerősömről most fog kiderülni.
Én hetero vagyok, de több meleg titkát őrzöm. - a titok azért az, hogy megtartsuk.
Ha a páromról derülne ki akkor sokkolna a dolog,sőt szerintem életem végéig a pszichiátrián feküdnék.(nem elítélném,de annyira szeretem,hogy nem bírnám elviselni)
A gyerekeimről?-elfogadnám,nem lenne könnyű de ez kibírható (persze az emberi ízlés határon belül)
A környezettel könnyebb a dolgom,hiszen a lányom legjobb barátja is "meleg" Őt simán elfogadjuk....
Örülnék, h kiderult, mert tudom, h akkor az ismerösöm egy produktivabb , boldogabb egyen lesz , jobban tarsadalom hasznára tud lenni!
Tapasztaltból mondom, h az a ferfi, aki heterokent el, habar homoszexualis hajlamai vannak, az neurotizalodik es a csaladjat tönkreteszi, a feleseget kritizalja, ugyesebbnek latja magat a nönél , takaritasban, fözesben, azonkivul robbanekony egy ilyen ferfi, tehat tönkretesz mindenkit es magat is!
Sok ilyen lesz politikus, aki gyulöletet szit....
Én is több meleget ismerek bár egyik se hozzátartozom.
Sose mondtam egyiknek se semmi rosszat azért h milyen beállítottsága.
Én ezt magányügynek tekintem, bár ha elmondja önként h kivel kavar és h hogy alakult X-el a kapcsolta hát módja.
Ugyanúgy meghallgatom másnak a nőügyeit is.
Szerintem elég gáz h bujkálniuk kell.
De ez leginkább egy bizonyos politikai mozgalom hibája mely a rasszizmusra és a homofóbiára épít.
És még egy jó darabig nem fog eltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!