Miért kell valakit a látszat alapján megítélni?
Mert ez a divat, tök jó buli megítélni mindenkit előre, ismeretség, beszélgetés nélkül!!!
Szrd le :]]]
Amúgy két okból:
1. Kifogott egy plázapitsát, aki hajtott a pénzére és, hogy mindent megvegyen neki. Ő hülye volt, megtette, kihasználták, ott hagyták, most utál mindenkit.
2. Amit írtam az elején is, bár ez a nőkre is igaz ám! ne feledjük. Jó érzés valakit 'elítélni', 'lenézni', 'plázácskának' tekinteni, mert éppen add magára és igényes.
Általában a meglátás a szolis-cicababa kinézetű nőkre egyforma. Azaz, plázapitsa, pénznyelő, etc..
Ami valójában 60-70% igaz csak. a maradék 30-40% baromira nem ez a kategória.
Ezért könnyű ismeretség nélkül bárkit is 'leszólni'..
Egy dolgot tehetsz, nem veszed fel. Ha megismer, akkor úgyis pozitívan fog csalódni. Utána meg zavarban lesz, mert burkoltan nem tud majd hogy bocsánatot kérni. De, azért ne játszd túl a 'szereped'. Legyél a kedves, jó fej barátnő :)))
megértelek. Én is próbálkoztam egy lánynál. Azt mondta nekem "Egy ilyen féreggel még az utcára se mennék ki". Aztán a buli végére egyből megismert és akkor meg hízelgett hogy "ja...azt nem is úgy gondoltam".
Nem csak te vagy így
Figyelj, ez egy standard szöveg flörtölésre.
Semmi köze ahhoz, hogy te milyen ruhában jársz, vagy hogy ki vágja a hajad.
Nehogymár ezen gondolkodj napok óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!