Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell valakit a látszat...

Miért kell valakit a látszat alapján megítélni?

Figyelt kérdés
Múlthéten bátyjám baráti társasága engem is meghívott egy kertipartira.Nagyon kedvesek voltak velem,jól éreztem magam. De hirtelen az egyikük azt mondta nekem,hogy neki soha nem kéne egy olyan csaj mint én,mivel (szerinte) hozzám sok pénz kell. Ezt feltehetően azért mondta,mert én szeretem a szép ruhákat,kiegészítőket. Viszont ezekért 16 éves korom óta megdolgozom.Úgy alapból nem vagyok egy plázacica,a ruháimat mindig akciósan veszem,sokszor kínaiban vagy turkálóban. A férfiak tényleg azt gondolják,hogy minden nő arra hajt,hogy valaki eltartsa? Ez nekem nagyon rosszul esett.
2011. máj. 6. 18:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
Pedig ez egy bók volt, csak nem értetted meg,mert még fiatal vagy hozzá
2011. máj. 6. 18:08
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
bizony, könnyen elképzelhető, h ez egy amolyan "tetszel, de tartok tőle, h én nem lennék elég jó neked" -típusú megjegyzés volt a srác részéről. amúgy meg ne filózz rajta túl sokat
2011. máj. 6. 18:11
 3/22 anonim ***** válasza:
74%

Mert ez a divat, tök jó buli megítélni mindenkit előre, ismeretség, beszélgetés nélkül!!!

Szrd le :]]]

Amúgy két okból:

1. Kifogott egy plázapitsát, aki hajtott a pénzére és, hogy mindent megvegyen neki. Ő hülye volt, megtette, kihasználták, ott hagyták, most utál mindenkit.

2. Amit írtam az elején is, bár ez a nőkre is igaz ám! ne feledjük. Jó érzés valakit 'elítélni', 'lenézni', 'plázácskának' tekinteni, mert éppen add magára és igényes.

Általában a meglátás a szolis-cicababa kinézetű nőkre egyforma. Azaz, plázapitsa, pénznyelő, etc..

Ami valójában 60-70% igaz csak. a maradék 30-40% baromira nem ez a kategória.

Ezért könnyű ismeretség nélkül bárkit is 'leszólni'..

Egy dolgot tehetsz, nem veszed fel. Ha megismer, akkor úgyis pozitívan fog csalódni. Utána meg zavarban lesz, mert burkoltan nem tud majd hogy bocsánatot kérni. De, azért ne játszd túl a 'szereped'. Legyél a kedves, jó fej barátnő :)))

2011. máj. 6. 18:12
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Olyan ember nincs a vilagon, aki mindenkinek kellene, de az a szerencse, hogy olyan sincs, aki senkinek sem kellene. Remelem, hogy erted, hogy ezen nem kell filozni, mert nem erdemli meg.
2011. máj. 6. 18:14
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

megértelek. Én is próbálkoztam egy lánynál. Azt mondta nekem "Egy ilyen féreggel még az utcára se mennék ki". Aztán a buli végére egyből megismert és akkor meg hízelgett hogy "ja...azt nem is úgy gondoltam".

Nem csak te vagy így

2011. máj. 6. 18:14
 6/22 A kérdező kommentje:
Csak azért nem értem,mert én nem vagyok egy "dögös bombázó",akikről az ilyemi süt. Nem szolizok, anyukám vágja a hajam,nem voltam soha kozmetikusnál. Szóval tényleg nem vagyok egy "csak magamat imádom" típus. Soha nem gondoltam volna,hogy lesz olyan,aki plázacsajnak lát engem.
2011. máj. 6. 18:15
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
nehogy már egy ilyen ember sértsen meg ;) te meg mondhattad volna neki, hogy kár is lenne próbálkoznia, mert fafejekkel nem állsz szóba XD
2011. máj. 6. 18:15
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
Szia!Ne foglalkozz vele.Egyébként már annyira idegesítő ez az egész,én sem értem,miért kell valakit megítélni kinézet alapján.Egyeseknél ha egy nő csinosan öltözik és ad magára az már egyenlő eltartandó p*csával,k*rvával,stb.Mindenki nézzen úgy ki,ahogy jól érzi magát a bőrében,én is ismerek olyan lányt,akinek a háta mögött összesúgnak,hogy r*banc csak azért,ahogy öltözik-pedig egyáltalán nem esik túlzásokba,tudja hol a határ a ruhák terén is.És ez a lány kedves,jóindulatú,hűséges a párjához...Viszont ismerek olyat,hogy ki se nézné belőle az ember,hogy 2pasival van egyszerre.Az eltartásról meg annyit,hogy direkt mondta rosszindulatból(amúgy jó nagy bunkó az ilyen),ha már ő (szerinte)nem engedhet meg magának olyan nőt.Egyébként meg én is a saját pénzemből veszem a ruháimat,nagyon olcsón,mert alacsony áron is lehet nagyon szép cuccokat kapni,de sosem a pasim öltöztetett,sőt,én még többet költöttem Őrá,szóval erről ennyit.Tudod,valaki úgy érzi jól magát,ha jár a szája.Én már elég idős vagyok ahhoz,hogy ne vegyem fel az ilyesmit,te se vedd a szívedre.A normális emberek sosem fognak kinézetről megítélni,csak aki primitív és a külsőségekig terjed az esze.
2011. máj. 6. 18:17
 9/22 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj, ez egy standard szöveg flörtölésre.

Semmi köze ahhoz, hogy te milyen ruhában jársz, vagy hogy ki vágja a hajad.

Nehogymár ezen gondolkodj napok óta

2011. máj. 6. 18:18
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is mondták már százszor életemben,olyan is aki olyan részeg volt, hogy biztosan nem látta mennyi pénz kéne hozzám.
2011. máj. 6. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!