Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell valakit a látszat...

Miért kell valakit a látszat alapján megítélni?

Figyelt kérdés
Múlthéten bátyjám baráti társasága engem is meghívott egy kertipartira.Nagyon kedvesek voltak velem,jól éreztem magam. De hirtelen az egyikük azt mondta nekem,hogy neki soha nem kéne egy olyan csaj mint én,mivel (szerinte) hozzám sok pénz kell. Ezt feltehetően azért mondta,mert én szeretem a szép ruhákat,kiegészítőket. Viszont ezekért 16 éves korom óta megdolgozom.Úgy alapból nem vagyok egy plázacica,a ruháimat mindig akciósan veszem,sokszor kínaiban vagy turkálóban. A férfiak tényleg azt gondolják,hogy minden nő arra hajt,hogy valaki eltartsa? Ez nekem nagyon rosszul esett.
2011. máj. 6. 18:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

"Figyelj, ez egy standard szöveg flörtölésre."

Mi ebben a flörtölés. Ez sértő, és még csak fiatal sem vagyok, hogy ne értsem.

Már csak azért is, mert ugye a pasik szövege mögött nem igazán van rejtett üzenet.

2011. máj. 6. 18:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mögötte rejtett üzenet, ez annyi jelent, hogy jó nő vagy, aki minden bizonnyal kaphat magának egy gazdag, jó hapsit.

És a szöveg kb 50 éves.

2011. máj. 6. 18:38
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Az is elõfordul, hogy nem tudott mit mondani, hirtelen zavaràban ez jött ki a szàjàn.

Különben, ha valaki jól öltözik nem tudom miért kell egybõl mindennek elmondani.

De ez is csak nàlunk divat, mert rosszul öltözöttek vagyunk. Volt is errõl szó az egyik TV mûsorban.

2011. máj. 6. 18:38
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,külsőre legalább jól nézel ki,azt meg nem tudja milyen tulajdonságaid vannak,milyen ember vagy ,így nem itélhet meg.Ez csak annyit bizonyít,hogy kevés pénzből is sokat tudsz kihozni magadból;)
2011. máj. 6. 18:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, szerintem a "nekem soha nem kellene olyan csaj mint te" azt jelenti, hogy "nekem soha nem kellene olyan csaj mint te". Ha azt akarja mondani, hogy olyan jó nő vagy, hogy biztos nem kellenék neked, akkor nem azt mondja, hogy nem kellenél.

Lépten-nyomon azt olvasni, hogy mindenki belemagyaráz mindent a pasik viselkedésébe. Ez szerintem akkor jelenti az ellenkezőjét, ha mindenfélét belemagyarázunk. Ha szó szerint értjük, akkor ebben semmi bók nincs.

2011. máj. 6. 18:46
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

Pasiként csak tudom már,hogy mit miért mondanak a pasik.

Akkor is, ha speciel ezt a szöveget én nem használom.

Egyébként az eleje úgy szól, hogy :én nem engedhetek meg magamnak egy olyan csajt mint te......

Csak a kedves kérdező valószínüleg nem jól emlékszik, mert kiakadt a pénz említésén.

2011. máj. 6. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

18:49

Jól van, hát akkor a tanulság az, hogy a kérdezőnél és nálam ez flörtnek nem válik be. (Nálam a bővített verzió sem)

2011. máj. 6. 18:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is amondó vagyok,hogy a ,,nekem sosem kellene egy olyan csaj,mint Te" című szöveg az konkrétan azt jelenti,hogy nekem sosem kellene egy olyan csaj,mint Te.Szó szerint értendő.Nem kell ebbe semmit belemagyarázni,a srácnak unszimpatikus voltál,ismeretlenül megítélt Téged a külsőd alapján,ergo egy felszínes bunkó.Kár ezen rágódni,Ő így látja,más meg máshogyan.Te tudod,hogy nem vagy ilyen,hát ne vedd a szívedre,pláne ne egy ilyen felszínes,külsőségek alapján ítélő akárkitől.

Egyébként nekem nem is olyan régen azt vágta a fejemhez valaki (szó szerint),hogy ,,nekem soha nem kéne egy olyan nő,mint Te".Természetesen bővebben kifejtette,miért...minden vagyok,csak fehér ember nem,holott abszolút nem is ismer,csak azt hiszi.Mindegy,lényegtelen,Neki nem kellek,lenéz,megvet.Rosszul esett,de ma már lesz@rom.Szerinted én ettől kevesebb leszek?Nem.Én tudom,milyen vagyok,és ez a lényeg.Kár ezen filozofálni.

Soha nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni,de nem is kell.Magadnak felelj meg!

2011. máj. 6. 22:03
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, nekem meg olyan az arcom, elég komoly, és nem is csúnya és ezért mindenki azt hitte, hogy tök beképzelt vagyok, és hozzám nem is mernek szólni. (oké nemmindenki) De egy időben többen mondták . Olyanok mondták, akik a közelembe kerültek sport miatt, és nem szóltak hozzám eleinte (nekem ez nem különösebben tűnt fel sokan voltunk) hanem később mikor jóban lettünk mondták. Nagyon rosszul esett, hogy ilyennek látnak első benyomásra. Aki neked esélyt ad viszont és megismer, annak jó, mert rádöbben a nagy igazságra, kellemes csalódásra. Aki ezt az esélyt neked megadja, az meg is érdemli, hogy megtudja az igazat rólad.

Mindenki nem fog szeretni ! Minden ember más,mindenkinek más a véleménye mindenkiről !! Ehhez viszont kezdj hozzászokni.

2011. máj. 7. 03:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert gondolom még szűz és sose lesz olyan jó csaja mint te. ;)

Ne foglalkozz vele,kb annyit jelent,hogy olyan nőt akarmint te csak kevésnek tartja magát hozzád.

30f

2011. máj. 9. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!