Miért kell valakit a látszat alapján megítélni?
Figyelt kérdés
Múlthéten bátyjám baráti társasága engem is meghívott egy kertipartira.Nagyon kedvesek voltak velem,jól éreztem magam. De hirtelen az egyikük azt mondta nekem,hogy neki soha nem kéne egy olyan csaj mint én,mivel (szerinte) hozzám sok pénz kell. Ezt feltehetően azért mondta,mert én szeretem a szép ruhákat,kiegészítőket. Viszont ezekért 16 éves korom óta megdolgozom.Úgy alapból nem vagyok egy plázacica,a ruháimat mindig akciósan veszem,sokszor kínaiban vagy turkálóban. A férfiak tényleg azt gondolják,hogy minden nő arra hajt,hogy valaki eltartsa? Ez nekem nagyon rosszul esett.2011. máj. 6. 18:06
21/22 anonim válasza:
Háhh...engem pont tegnap oltott be egy punk csávó, férjemnek kb. ezt mondta:
"Nem jön be a barátnöd alkatra, túl vékony, túl hosszúak a szempillái és festi is, nem tetszik a pirosító sem. De amúgy nagyon csinos."
Hát ez vicces volt, fogalmam sincs mit akart ezzel mondani. Soha senki nem oltott le... de mindegy, mivel ö nekem senkim se.
Szerintem te meg fogd fel bókként, hogy szép vagy, igényesen öltözködsz, ö meg a nyomodba sem ér.:))
22/22 anonim válasza:
Én is igy vagyok, én is szeretek öltözködni. Megfordult a fejemben, hogy másoknak biztos igy az jön le, hogy beképzelt, pénzhajhász vagyok. De én sem más pénzéből élek, hanem abból, amit magam keresek meg.. Soha nem öltöztem szépen, most kezdtem, amióta a jelenlegi munkahelyemen vagyok (2 és fél éve). De ugy vagyok vele, hogy időt, esélyt adok az embereknek, hogy megismerjenek, sokat barátkozok és széles baráti köröm is van. Volt, hogy valaki azt mondta, hogy tisztára bulizós lánynak képzelt el, de most, hogy megismert már megváltozott a véleménye rólam... Nekem ennyi elég. Az a lényeg, hogy legyél természetes, nyitott az emberek felé, kedves, s meglátod, ha valaki rosszindulatúan beszól, ő fog megszégyenülni, mert mégsem volt igaza. Te pedig nem fogsz legalább többet feleslegesen idegeskedni ilyen dolgokon, ha rájuk hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!