Vegyek ennyire draga ajandekot amikor lakasra gyujtunk?
Sporolunk sok mindenen, otthon eszunk nem jarunk szorakozo helyekre vagy etterembe. Szeretnenk 2-3 ev mulva lakast es mar ket eve gyujtogetunk.
A ferjemet eloleptettek (fejlesztesi igazgato lett).
Szeretnem megajandekozni egy uj oltonnyel (260ezer ft) a fizetesem es a szuleimtol kapott ajandek penz (most volt a szulinapom)
fedezne az oltony arat es tudom hogy orulne neki.
Plusz uj munka uj ruha meg hasznos is.
Nem teljesen értem mit takar a fejlesztési igazgató, de neki tuti kell öltöny jó párszor megjelenéskor. Igen megvenném neki.
Ez olyan, hogy mehet munkába Trabanttal is az is elviszi de mégsem járnak vele igazgatók.
Édes istenem, még egy ilyen értetlen embert...
Én nem akarok többé ezen a bolygón élni.
Ha lakásra gyűjtötök, akkor lakásra gyűjtötök. Legyen ez a fő szempont és cél, függetlenül attól, hogy ki mit szeretne.
Ez egy drága öltöny. Ha már mindenképpen öltönyt szeretnél ajándékozni és a varratást macerásnak tartjátok, akkor járjátok körbe együtt a boltokat, de egy olcsóbb öltönyt vegyetek. Így megmarad a káposzta (része), meg jóllakik a kecske is.
A többi hozzászólónak igaza van, hogy ne egy ruhadarab legyen az ajándék, hanem egy együtt eltöltött vacsora, vagy közös élményt adó bármi más.
Tovább gondolva az egészet pedig nekem az lenne a félelmem, hogy ha "lakásra gyűjtés" címszó alatt is beleférne egy ilyen drága öltöny, akkor ez egyfajta etalont adna a többi szülinapi ajándék vonatkozásában, pontosabban: egyre drágábbak lennének ezek az ajándékok.
Arról nem beszélve, hogy a szüleimtől kapott ajándék pénzemet nem a párom méregdrága ajándékába forgatnám bele.
Magyarán: nem venném meg az öltönyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!