Milyen ajándékot adjak Anyukámék esküvőjére?
Figyelt kérdés
Édesanyám újra házasodik. Egyedül nevelt fel hármunkat és pár éve megtalálták egymást a párjával, most összeházasodnak. Mi már felnőttek vagyunk, a férfinek is felnőtt gyerekei vannak. Nem idősek (Anyum 43 éves), de ugye mindenük megvan, pénzre nincs szükségük, a közös élet elkezdéséhez szükséges hagyományos dolgok nem aktuálisak, utaznak sokat.
Szóval mi lehetne az, ami szép emlék, illik az alkalomhoz, de mégsem túl "hagyományos"? Két hét múlva van az esküvő.
Minden ötletet szívesen várok! Köszönöm
2013. szept. 29. 13:54
1/9 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy van egy 9 hónapos kisfiam (Anyukám első és eddig egyetlen unokája), szóval valahogy benne is lehet gondolkozni.
2013. szept. 29. 13:56
2/9 anonim válasza:
Utazás, vagy egy különleges ital.
Én ennek a kettőnek örülnék, ha már mindenem meglenne. Hawaii-n még nem voltam. Vagy számozott, kézzel készített, extra régi, esetleg annyi idős mint anyukád, konyak, pezsgő, stb.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is egy wellnesshétvége jó ötlet, esetleg egy külföldi utazás. Ha többen összedobjátok rá a pénzt, akkor nem vészes az ára.
5/9 A kérdező kommentje:
szinte midnen hónapban mennek wellnessezni, szóval az nem nagy ajándék nekik :(
2013. szept. 29. 16:05
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg mindenük megvan, akkor nem könnyű olyannal előrukkolni, ami valóban szívhez szóló ajándék lenne. Nekem az jutott eszembe, hogy esetleg egy családi fotókönyvet készíttethetnétek. Olyat, amiben mindenki benne van: gyerekek, unoka és minden fontos esemény.
7/9 anonim válasza:
mond neki hogy mama lessz tuti örülni fog neki :)
8/9 Zsbzs válasza:
Ha mindenük meg van, akármi lehet, aminek érzelmi töltete van. Szerintem is jó ötlet családi fotóalbum, esetleg egy különleges iránytű, hogy mindig haza találjanak, ilyesmi...
9/9 Masala válasza:
Kalocsai mintas viaszkos vaszon.Barmelyik piacon beszerezheto,dekorativ,es eskovui ajandeknak sem utolso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!