Furcsálom anyukámék gondolatmenetét. Vajon igazuk van?
az én szüleim bíznak a döntéseimben, nem szólnak bele a dolgaimba, néha viszont jó lenne, nehéz az önállóság..
18/L
néhol elég értelmetlenül írsz pl első sor
17 éves vagy szerintem ideje elkezdeni megtanulni főzni
Ez igy teljesen normalis, hogy aggodnak, hiszen egyke vagy, akiket mindig jobban feltenek a szulok. Tudodd a szuleid mar tapasztaltabbak, es igy tobbet lattak es tapasztaltak meg az eletbol, tehat ezektol akarnanak megkimelni.
Elkepzelheto, hogy valoban tanultak a mamad peldajabol, es nem fognak beleavatkozni az eletedbe, mivel tapasztaltak, hogy nem egy jo tulajdonsag, hiszen turnek ezert a mamanak es alkalmazkodnak hozza.
Tanulj meg főzni, mert az hasznodra válik. Bárcsak én is azt tettem volna.
18 éves korod után, ha a saját fizetésedből fennt tudod magad tartani, akkor oda mész, ahova akarsz. Ezt ők nem fogják megszabni. Jobb, ha összeköltöztök esküvő előtt, mert lakva ismerni meg az embert és így legalább megtudod, h agresszív-e vagy sem, h törődik-e veled v sem.
Még nagyon éretlen vagy, 17 éves létedre. Talán ezért is gondolkodnak így a szüleid.
Én egyidős vagyok veled (lány), de már nagyon régóta mondogatom, hogy alig várom, hogy elkezdhessem a saját életem, saját fizetésem, saját lakásom lehessen. Anyukám tudja, hogy egyszer ki kell repülnünk, belenyugodott ebbe. Főzni még én sem tudok, de már lebeszéltem a mamámmal, hogy nyáron nála töltök egy kis időt, amíg megtanulom az alap dolgokat. Szerintem egy idő után a te szüleid is belenyugodnak ebbe.
Nem akarok amúgy kötözködni, de ha még nem érdekel, akkor 'egyelőre' nem 'egyenlőre':
<trinitix> egyenlore orulok hogy talaltam eletcelt
<koszik> egyenlore a sorozatgyilkos fog darabolni mielott kihordja a reszeid az erdobe
<koszik> a szo amit kerestel az 'egyelore'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!