Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukámék nemsokára összeházasodnak, valami nagyon megható, megdöbbentő és aranyos meglepetést szeretnék nekik, van ötletetek?
Fontos infó esetleg, hogy anyukám babát vár :) Szeretnék valami nagyon jó ajándékot, de fogalmam sincs, hogy mit :S
16/L
Kis cipőket,az tök aranyos:DD de csak ilyen jelképesen:D
Istenemdejóneked...wááá^^
15/L
1.: Anyukám nem olyan idős, 36 éves és a baba csak féltesóm lesz mert a jelenlegi párjával is zseretnének közös gyereket, szerintem ebben semmi szánalmas nincs.
2.: Háát a gyerekszobát nem tudnám titokban megcsinálni, meg ennyi pénzem nincs is :/
3. Köszönöm aranyos ötlet, de nemtudom.. még gondolkozom rajta.
Várom a további válaszokat is :)
én 20. házassági évfordulóra készítettem egy fotókönyvet. a borítón az esküvői képük volt (mivel ez Nálad nem lehetséges, egy régi közös kép is megteszi) rányomtatva anyagra, azzal volt bevonva a borító (keményebb kartonlap), majd színes a4es lapokra ragasztgattam fényképeket, időrendi sorrendben, mellettük idézetek
olyan képek, ahol ketten vannak, aztán rólam, öcsémről... végére a legfrissebb közös képükkel
Te mondjuk a végére tehetnél egy gyorsba kinyomtatott esküvői fotót (ha lesz fotózás, úgyis előtte nap lesz, vagy Te csinálsz róluk egy jó képet, gyorsan kinyomtatod valahol, beleragasztod-idézetet előre keress és írj mellé), majd az utolsó pár lapot üresen hagyod, az első üres lap tetejére felírod a kistesód nevét, alá egy szép testvérekről szóló idézettel (ha nincs meg még a név, akkor pontozd ki, később ráírhatjátok)
én úgy fűztem össze, hogy lyukasztóval kilyukasztottam oldalt az a4es lapokat, így álló fotókönyv lett, majd a lyukakon átfűztem egy nemzetiszín szalagot, masnival és kész is
ennek nagyon örülnének szerintem, elég személyes:)
Nekem is van egy másfél éves tesóm és nagyon szeretem. Ha nincs baj a naggyal akkor miért ne lehetne egy kicsi.
Nekem is féltesóm és az anyja csak örül neki ha egy kicsit vigyázok rá vagy valami.
Amúgy vegyél nekik valami kis babaholmit :).
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!