Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukámék nemsokára összeházasodnak, valami nagyon megható, megdöbbentő és aranyos meglepetést szeretnék nekik, van ötletetek?
Fontos infó esetleg, hogy anyukám babát vár :) Szeretnék valami nagyon jó ajándékot, de fogalmam sincs, hogy mit :S
16/L
19:55-ös vagyok
Tényleg nem értem mi bajod van azzal, hogy testvére lesz. Már a kérdésből leszűrve nem egy magától elájult fiatalnak tűnik, és olyan nincs, hogy a kisgyerek kerüljön a középpontba. Persze, hogy vele többet kell foglalkozni hisz ő még nem tudja magát ellátni de szerintem ezt egy éppelméjű ember képes felfogni.
Nem feltétlenül van ez így..én imádom a kisgyerekeket..:D
15/L
Keress idézeteket, vagy válassz egy meglepetés dalt az esküvőre.
Amúgy én is 14 voltam mikor megszületett a kishúgom. A mai napig imádom, soha egy percre sem bántam meg, hogy van nekem. :)
Anyukádéknak vegyél pezsgős poharat amibe gravíroztathatsz is,pl: esküvő dátumát,és csomagolj mellé egy cumisüveget is. Vagy ha egy kicsit ügyes vagy akkor a tortájuk mellé készithetsz egy pelustortát. Itt van pár minta:
Ez is jópofaegy kicsit drága,de ha külön-külön veszed meg a dolgok az esküvőre szép lassan összegyűlik.
Ha tudnék szépen énekelni, biztos hogy valami dallal lepném meg őket :))) de ez hiú ábránd, mert nagyon béna hangom van :S Köszi a válaszokat :)
Most valami versen gondolkodom... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!