Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Anyukámék nemsokára összeházas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukámék nemsokára összeházasodnak, valami nagyon megható, megdöbbentő és aranyos meglepetést szeretnék nekik, van ötletetek?

Figyelt kérdés

Fontos infó esetleg, hogy anyukám babát vár :) Szeretnék valami nagyon jó ajándékot, de fogalmam sincs, hogy mit :S

16/L

2011. jún. 6. 19:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm*
2011. jún. 6. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

19:55-ös vagyok

Tényleg nem értem mi bajod van azzal, hogy testvére lesz. Már a kérdésből leszűrve nem egy magától elájult fiatalnak tűnik, és olyan nincs, hogy a kisgyerek kerüljön a középpontba. Persze, hogy vele többet kell foglalkozni hisz ő még nem tudja magát ellátni de szerintem ezt egy éppelméjű ember képes felfogni.

2011. jún. 6. 20:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül van ez így..én imádom a kisgyerekeket..:D

15/L

2011. jún. 6. 20:10
 14/23 A kérdező kommentje:
nna..egyetértek :) helyes :)
2011. jún. 6. 20:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem írj egy verset arról hogy mennyire fogod szeretni a testvéredet és hogy mennyire örülsz hogy boldogak anyukádék :)
2011. jún. 6. 21:25
 16/23 A kérdező kommentje:
Ááá, nem tudok verset írni :S meg ezzel inkább nem próbálkoznék:/ de azért köszi :)
2011. jún. 6. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Énekelni nem tudsz? Előadhatnál egy dalt az esküvőn. Esetleg beszédet?
2011. jún. 6. 21:33
 18/23 anonim ***** válasza:

Keress idézeteket, vagy válassz egy meglepetés dalt az esküvőre.

Amúgy én is 14 voltam mikor megszületett a kishúgom. A mai napig imádom, soha egy percre sem bántam meg, hogy van nekem. :)

2011. jún. 7. 09:55
 19/23 anonim válasza:

Anyukádéknak vegyél pezsgős poharat amibe gravíroztathatsz is,pl: esküvő dátumát,és csomagolj mellé egy cumisüveget is. Vagy ha egy kicsit ügyes vagy akkor a tortájuk mellé készithetsz egy pelustortát. Itt van pár minta:

[link]

Ez is jópofaegy kicsit drága,de ha külön-külön veszed meg a dolgok az esküvőre szép lassan összegyűlik.

[link]

2011. jún. 7. 18:11
 20/23 A kérdező kommentje:

Ha tudnék szépen énekelni, biztos hogy valami dallal lepném meg őket :))) de ez hiú ábránd, mert nagyon béna hangom van :S Köszi a válaszokat :)

Most valami versen gondolkodom... :/

2011. jún. 7. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!